• Новинка
yuye-xthriv Котка е Кукла Играчка Плюшен Възглавница Кукла Сладък Котка Мека Играчка Плюшен-Сянка Върху Гърба на мека мебел Въздушна Възглавница За Седалка, Подарък За ?

yuye-xthriv Котка е Кукла Играчка Плюшен Възглавница Кукла Сладък Котка Мека Играчка Плюшен-Сянка Върху Гърба на мека мебел

Buyers rating:
BGN 31.03

Налично

?? Сладък дизайн и сянката на гърба на котката, тя ще направи вашите деца много щастливи ?? Мек материал, много удобен на пипане. ?? Характеристики : Cartoony котка, Мек плюш, скъпа играчка, един Слон, подарък за дете, Ескорт, по време на сън. ?? Възглавници за домашни любимци е супер меки, сладки и очарователни меки играчки, които раскладываются в пухкави възглавници за сън. деца, тийнейджъри и възрастни се радват на тези класически и подбрани удобни същества. ?? На деца от всички възрасти ще се радвате на тази играчка плюшен за игри и като големи възглавници за четене, гледане на телевизия, учене и приятен сън.Технически характеристики на : Сладък дизайн и сянката на гърба на котката, тя ще направи вашите деца много щастливи.Мек материал, много приятен на допир.Добър компаньон за вашето дете по време на сън. ? ? Тип : играчка Плюшен Стил : карикатура Материал : плюш Характеристики : Cartoony котка, мек плюш, скъпа играчка, един Слон, подарък за дете, за охрана на сън Размер на детайли Тип на 30 см : 30 см/11,81" (прибл.) Тип 45 см на 45 см/17,72"(прибл.)? Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. ? Пакетът включва : 1 x играчка Плюшен.

Подробности

Подобни продукти в категория