• Новинка
Птичья Клетка Метална Птичья Клетка Птичето Гнездо За Отглеждане на Хамстери Гнездо Кутия, Лесно Почистваща Стоки за домашни любимци, Клетки за Папагали, Папагали?

Птичья Клетка Метална Птичья Клетка Птичето Гнездо За Отглеждане на Хамстери Гнездо Кутия, Лесно Почистваща Стоки за домашни

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Нашата лятна клетка - идеалния дом за няколко папагали, канарчета или чинкиМатериал : метал; Размер (LWH) : приблизително.Тава е проектиран като чекмедже и лесен за почистване.С поставка-пръчка, могат да се движат свободно.Горна дръжка проектирани така, че лесно да носите със себе си, когато излизате навън.Горната зона, може да се отвори, за да осигури на вашия домашен любимец място за игри.Нашата лятна клетка - идеалния дом за няколко папагали, канарчета или чинки.Материал : метал; Размер (LWH) : приблизително.Тава е проектиран като чекмедже и лесен за почистване.С поставка-пръчка, могат да се движат свободно.Горна дръжка проектирани така, че лесно да носите със себе си, когато излизате навън.Горната зона, може да се отвори, за да осигури на вашия домашен любимец място за игри.Долната решетка и чекмеджето се представи за удобно почистване Материал : метал; Размер (ШХВХД) : приблизително.02 инча Тава е проектиран като чекмедже и лесен за почистване.С поставка-пръчка, могат да се движат свободно.Горна дръжка проектирани така, че лесно да носите със себе си, когато излизате навън.Горната зона, може да се отвори, за да осигури на вашия домашен любимец място за игри.Малка задвижваната е вдлъбната и выпуклую форма, за да папагалите не разпръснати.Пратката включва : 1 бр. Клетка за птицы1 Опаковка аксессуаровпримечания : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. С изключение на предмети, различни от клетка за клетки, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория

Малка Торбичка за сън (лилаво)
  • Новинка
Оценки:

Малка Торбичка за сън (лилаво)

Виси в клетка за птици е уютнотопло подслон с твърд дъно мека руното вътрешната част.висящи завязки, кои

BGN 26.66
Пиенето ETON TS (25,4 пинта) (червен)
  • Новинка
Оценки:

Пиенето ETON TS (25,4 пинта) (червен)

Пластмасов пиенето за птициПодходящ за пилета, пъдпъдъци и използване в помещения.Лесно се монтира бла�

BGN 21.22