• Новинка
Банка за подправки, 10 бр., Стъклен Комплект Контейнери за подправки с поставка за Подправки, Включва Домакински Многофункциональную Кутия за Подправки (Набор от До?

Банка за подправки, 10 бр., Стъклен Комплект Контейнери за подправки с поставка за Подправки, Включва Домакински Многофункциональную

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Перфектния подарък - съдове за подправки Cruet ще стане чудесно допълнение към всичко домашно убранству, уникален подарък за нов дом, годишнина, пенсиониране, рожден ден или празникСъщо така е идеален подарък за любимата жена, на семейството, приятели, колеги, одноклассницы.В комплекта са включени : 1 * поставка, 4 * бутилки за масло, 3 * буркани за подправки с капаци, 3 * прибиращи кутии за подправки, 3 * обслужването на лъжици.Комплект бутилки за подправки и бутилки за масло, специално разработена за ежедневно готвене, елегантна поставка прави всичко добре организирани.Висококачествен порцелан и бамбук материал, изящна изработка изработка, издръжливост, саксии за подправки, изработени от печена керамика, на повърхността на изделия ще стане по-гладка след изпичане при висока температура, те ще бъдат лесни за почистване и те ще станат по-прозрачни.Стъклени бутилки за олио и оцет са проектирани с улей без капки и лесно флип от капак за предотвратяване на течове или разливи.Не само за съхранение - екологично чисти и многократна употреба на подправки и билки, кафе, чай, мед, сосове, сиропи, подправки, масло, ядки, бонбони, закуски.Подходящ за гарнитура и занаяти, а също и да ги използвате за украса център, извършване на дейности или подаръци, за сватби, детски празници.Име на продукта : Комплект съдове за подправки от 10 бр Материал изделия : керамика, стъкло, дърво бамбук Област на приложение : кухня, ресторант, баня и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В комплекта не са включени други стоки, с изключение на буркани с подправки, показани на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка, моля обърнете се към самия размер, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория

OEM Phoenix Contact 800734 (2 броя)
  • Новинка
Оценки:

OEM Phoenix Contact 800734 (2 броя)

800734 , Лист за плосък маркер zack Лист бяло без маркировка може да бъде маркирован с помощта на : CMSP1ПЛОТЕР

BGN 34.66