• Новинка
Epidioxi Confetti Launcher Професионален безжично дистанционно управление за стрелба с конфети за специални събития, партита, клубове, сватби, концерти (без осветление)

Epidioxi Confetti Launcher Професионален безжично дистанционно управление за стрелба с конфети за специални събития,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Силна мощност】 С мотор с мощност 1500 W и голям пазар въздух, силен вятър, може да се сложи на 1 килограм конфети за път, височина цветна хартия може да достигне 4-5 м 【Лесно управление】 Управление на дистанционно управление в рамките на 8 м, директно използвайте след поръсване конфети.Поради ограничения при транспортиране на батерии в дистанционното управление трябва да закупите отделно.Модел на батерията - 23 A, 12 V. 【Регулируем ъгъл】Двете страни на машини, оборудвани с регулировочными дръжки, които позволяват произволно да променят ъгъла на пръскане, че е подходяща за различни случаи. 【Филтър вятърна капачка】 Избягвайте попадане на чужди тела в колата, осигуряване на нормалната работа на машината, ефективно защитава вентилатора. ефективно защитава вентилатора. 【Прилагането на】 Широко използвани на концерти, сватби, барове, партита и други места, за да създаде атмосфера за провеждане на събития.Моля, обърнете внимание, че при използване на апарат възниква някакъв шум, който не е подходящ за тихи сцени. 【Силна мощност】 С мотор с мощност 1500 W и голям пазар въздух, силен вятър, може да се сложи на 1 килограм конфети за път, височина цветна хартия може да достигне 4-5 м. 【Лесно управление】 Управление на дистанционно управление в рамките на 8 м, директно използвайте след поръсване конфети.Поради ограничения при транспортиране на батерии в дистанционното управление трябва да закупите отделно.Модел на батерията - 23 A, 12 V. 【Регулируем ъгъл】Двете страни на машини, оборудвани с регулировочными дръжки, които позволяват произволно да променят ъгъла на пръскане, че е подходяща за различни случаи. 【Филтър вятърна капачка】 Избягвайте попадане на чужди тела в колата, осигуряване на нормалната работа на машината, ефективно защитава вентилатора. ефективно защитава вентилатора. 【Прилагането на】 Широко използвани на концерти, сватби, барове, партита и други места, за да създаде атмосфера за провеждане на събития.

Подробности

Подобни продукти в категория

ADJ Продукти PINSPOT LED QUAD DMX 8 W QUAD COLOR
  • Новинка
Оценки:

ADJ Продукти PINSPOT LED QUAD DMX 8 W QUAD COLOR

8 W Четирибандов (4 в 1) RGBW led spot лампа (изчислена с около 10 000 часа)Режими на работа : Управление по DMX / Звук �

BGN 64.99