• Новинка
HYUIYYEAA Неонови украса за парти, Чаши, осветление, Бар, Украса за Св. Валентин, Украса за парти в Свети Валентин е лампа с букви, led подарък за Деня на домашен интериор, Т?

HYUIYYEAA Неонови украса за парти, Чаши, осветление, Бар, Украса за Св. Валентин, Украса за парти в Свети Валентин е лампа с

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

1 БР Лампа за украса за Св.Логото на Любовта "Свети Валентин" е предназначен за вашия любим човек. Валентин, сватба, годишнина, Коледа, коледни подаръци.Отлични сватбени декорации.Освен това, тя е Идеална опора за Декорация на спалнята, стени и работния плот.Поради разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.It Има бутон за ВКЛЮЧВАНЕ / изключване на задната част. Лампа за украса за Св.Логото на Любовта "Свети Валентин" е предназначен за вашия любим човек. Валентин, сватба, годишнина, Коледа, коледни подаръци.Отлични сватбени декорации.Освен това, тя е Идеална опора за Декорация на спалнята, стени и работния плот.Поради разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.It Има бутон за ВКЛЮЧВАНЕ / изключване на задната част.Неонови вечерни украса, чаши, осветление, бар, украса за Св. Валентин, украса за дома за Свети Валентин, лампа с надпис, led подарък, ден на домашен интериор, туристически кофи, които светят Материал : пластмаса, придающий топло сияние вашия дом-подходящ за ежедневна украса на дома и празнични украси (годеж, сватба и рожден ден), създаване на страхотна атмосфера.Логото на "Любов към " Свети Валентин" е предназначен за вашия любим човек. Валентин, сватба, годишнина, Коледа, коледни подаръци.Отлични сватбени декорации.Освен това, тя е идеална опора за декорация на спалнята, стени и плот Размер : 12x5,5 см Цвят : многоцветен Широка гама от приложения : използването на нашите led светлини с букви, можете да създавате специални и красиви светлинни декорации за повече празници у дома; подходящ за улици, кафенета, барове, къщи, партита по повод рожден ден, коледни елхи и други фестивали, създавайки приятна атмосфера, тя може да се използва като мил подарък на приятели и роднини. На задния панел има бутон за включване/изключване. Забележка : поради ръчно измерване допуска се отклонение в размерите на 1-2 виж 1 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория