• Новинка
Количка за малки кучета - Лесно сгъваема количка за малки кучета, 4 колела, детска количка за малки кученца, на инвалидна количка за кучета с няколко сетчатыми прозо?

Количка за малки кучета - Лесно сгъваема количка за малки кучета, 4 колела, детска количка за малки кученца, на инвалидна

Buyers rating:
BGN 43.33

Налично

Бельо 【Удобно Голямо Пространство】Размер на колички за домашни любимци е 21.37 ВЪТРЕ и вътрешен размер на количката е 20.8*12*21 Освен това, това не е само куче количка за малки кучета, но и на куче количка за средни кучета.В тази количка за кучета и котки с достатъчно място за съхранение, и вашият домашен любимец ще може да се насладят на гледката или да спи в уюта на собствения си пространство. 【Безопасно не се разхождате прекалено дълго. 【Лекотата на монтажа и сгъване на】 Количка за домашни любимци може лесно да се събере за броени минути с помощта на ръководство за инсталиране.Нашата количка за кучета и котки лесно се сгъва за ежедневна употреба и съхранение.Той тежи само до 12.12 килограма и освен това е точно, което я поставя на колкото се може по-малко място.

Подробности

Подобни продукти в категория