• Новинка
DOITOOL Планина За телевизор От Ратан с Правоъгълна Кутия За Салфетки Кутията с Дистанционното Управление на Канцеларски материали, Телефон Тъкани Маса, Скрин Органа?

DOITOOL Планина За телевизор От Ратан с Правоъгълна Кутия За Салфетки Кутията с Дистанционното Управление на Канцеларски

Buyers rating:
BGN 9.53

Налично

90% Памук /10% вискоза 【 】❤️?Капак кутии за салфетки има .От време на време да може да се почистват с влажна кърпа, и, моля, дръжте го на сухо след почистване.ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 ❤️? Тканая от ратан делото за салфетки за лице с настолен организатора - перфектният избор за вашия прикроватного масата, от масата, на тезгяха, шкафа и офис масата.Приложим за спалнята, хола, банята, работилница, кухня, офис, апартамент. 【ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР】❤️? Размер на притежателя на кутии за салфетки е 31 X13 см, в който може да се побере квадратна хартиена салфетка стандартен размер.Моля, правилно измерва с размера на кутия за салфетки, преди да купите. 【ТЪКАНЕ от РАТАН】❤️? Изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, ратан, тази капачка за салфетки за лице ще даде на вашето жилищно пространство нотка на мода и по-пасторального стил. 【ПРИТЕЖАТЕЛЯ КУТИИ ЗА САЛФЕТКИ】❤️? богат на функции капак кутии за салфетки се съчетава с настолен организатора за съхранение на салфетки, дръжки, дистанционни управления и малки неща, които лесно се губи.Направете вашия работен плот по-чист и подреден.Характеристики Материал : PP /- Цвят : каки. / Размер : 31 X13 виж /на Помещение включва 1 кутия за салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория