• Новинка
8шт Диамантени Картини Влакчета Динозавър Диамантени Картини Влакчета и Комплекти с Притежателя на DIY Динозавър Влакчета Декор, Рожден Ден, Абитуриентски Подарък ?

8шт Диамантени Картини Влакчета Динозавър Диамантени Картини Влакчета и Комплекти с Притежателя на DIY Динозавър Влакчета Декор,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Пратката включва в себе си : Вие ще получите 8 парчета 3,93-инчов каботажните за рисунка на динозавър с различни модели, 8 парчета корк възглавници, 26 пакети цветни диаманти, 1 бр писалка за рисуване, 1 бр. лепило за глина и 1 бр. тава за диаманти, 1 бр. акрилен титуляр.Прекрасен подарък : Комплект каботажните за диамант живопис подходящ за ежедневна употреба за декорация на вашите маси от заведения за хранене, още по-подходящ за любителите на диамант рисуване с ръце или бродерия, можете да го дари своето семейство и приятели за рожден ден, годишнина, Свети Валентин, цветя, Ден на майката и Коледа.Здрав материал : Стойка за диамант живопис с притежателя са изработени от качествен акрил, модели ярки, а цифрите са ясни и лесно разбираем, лепило притежава силна адгезией на кристали и лесно отклеивается.Пробковое дъното : Всяка поставка за рисунка на динозавър с диаманти идва с корк уплътнението, можете да го постави на дъното на подложки, за да се предотврати подхлъзване и защита на мебелите или на масата от надраскване или scuffs.Лесно да се направи с ръцете си : тези влакчета за динозаври с инструменти за рисуване с диаманти, просто отдаване под наем на защитен филм с влакчета, след това обмакиваете лепило дръжка, след това приклеиваете диаманти в съответствие с размера на каботажните, най-накрая, приклеиваете пробковую уплътнение на долната част на каботажните.Технически спецификации : Цвят : цветен Размер : 3,93 инча /10 см Материал : акрил Помещение включва : 8 каботажните за рисунка на динозавър с диаманти, 8 сърцевина възглавници, 26 мешочков с диаманти, 1 дръжка за рисуване, 1 x лепило за глина, 1 тава за диаманти Начин на употреба : 1. Свалям защитното фолио на основата 2. потапят се лепило дръжка 3. залепете диаманти в съответствие с размера на каботажните 4. залепете пробковую тампон се към долната част на каботажните.

Подробности

Подобни продукти в категория

Довършителни кръг 3 М 6X4X1048011-13358
  • Новинка
Оценки:

Довършителни кръг 3 М 6X4X1048011-13358

Единица за продажба : на КОЛЕЛОТОТърговско наименование : ScotchBrite.Диаметър на джанти : от 6 инча.Дебелина н

BGN 2.33