• Новинка
Yardwe 1 Комплект Вериги В стил Черно, Копия Декоративни Хардуер Акценти Устройство от въглеродни влакна Комплекта Включва Линия от Изкуствена Стомана Домашни Врата ?

Yardwe 1 Комплект Вериги В стил Черно, Копия Декоративни Хардуер Акценти Устройство от въглеродни влакна Комплекта Включва

Buyers rating:
BGN 16.96

Налично

ДЕКОРАТИВНИ АКЦЕНТИ на ГАРАЖНИ ПОРТАТА - те може да увеличи носещата способност, а също така плавно и свободно отваряне и затваряне на врататаДЕКОРАТИВНИ ПАНТИ ЗА ГАРАЖНИ врати - Панти, устойчиви на корозия и да имат добра здравина, висока твърдост, привлекателна и трайни.ВРАТАТА КОНТУР - ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.МАГНИТНИ ПАНТИ ЗА ГАРАЖНИ врати - Качеството на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.МЕБЕЛИ за дома КОНТУР - Конструкцията е стабилна, здрава и ще ви осигури едно незабравимо преживяване.Пратката включва 1 х комплект от врата на панти Характеристики -Материал : въглеродна стомана Линия от въглеродна стомана. - Използва прецизионное производство за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност за консумативи за врати връщане. - Размер : около 44,00 X5,00 X0,50 см. / 17,29 X1,97 X0,20 инча акценти на гаражни вратата. - Лесен за инсталиране, с достатъчно количество монтажни инструменти, за да отговарят на вашите нужди Здрави панти за дома. - Цвят : Черен мебели за дома контур. - Панта устойчива на корозия и има добра здравина, висока твърдост, атрактивни и издръжливи декоративни панти за врати дръжки. - Въпреки простотата на дизайна, той е много практичен, когато сте го използват като декоративни елементи гаражни врати. - Качеството на изработка на нашите продукти ще ви представим един добър опит с аксесоари за гаражни врати.Описание на продукта Декоративни кареточные панти, които могат плавно се отварят и затварят, са подходящи за витрини, американски гаражни врати, стъклени врати за дома и много други.панти за врати С креативен дизайн и здрава конструкция имат носеща способност.Професионални панти Това е професионален панти, изработени от практически материал, който не ръждясва, при продължителна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория