• Новинка
BESPORTBLE Стягане 2 бр. Захранващ Пантите на Желязната Дървена Ъглова Хардуер Инструмент за Подкрепа на Статив Поддържа Панта за Офис, Училище, Магазин, начало на Кабот?

BESPORTBLE Стягане 2 бр. Захранващ Пантите на Желязната Дървена Ъглова Хардуер Инструмент за Подкрепа на Статив Поддържа

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Изработен от висококачествено желязо, е трайна употребаСпециални монтажни плочи осигуряват плавно движение.Подходящ за дома, офиса, магазина и така нататък.Идеален за много приложения, като например големи кутии и витрини в калъфи.Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Издръжлив и лесен за инсталиране.Красиви декоративни линия в ретро-дизайн.Изработен от висококачествено желязо, е трайна употреба.Специални монтажни плочи осигуряват плавно движение.Подходящ за дома, офиса, магазина и така нататък.Идеален за много приложения, като например големи кутии и витрини в калъфи.Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Издръжлив и лесен за инсталиране.Красиви декоративни линия в ретро-дизайн.Описание търсите професионална, достъпна на цена опорна линия?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален кръг за подпомагане трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : 7,8x4x0,5 см - Материал : желязо.- Подходящ за дома, офиса, магазина и така нататък.Идеален за много приложения, като например големи кутии и витрини - специални монтажни плочи осигуряват плавно движение.- Издръжлив и лесен за инсталиране.Красиви декоративни линия в ретро-дизайна.- Изработен от висококачествено желязо, е трайна употреба.-Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.

Подробности

Подобни продукти в категория