• Новинка
18 БР Еднократна Пластмасови Чинии 9 Инча, Пластмасови Чинии, Подходящ за миене в миялна машина, Нечупливи Чинии, Дълбоки Кът Чинии, Набор от Пластмасови Чинии за Едн?

18 БР Еднократна Пластмасови Чинии 9 Инча, Пластмасови Чинии, Подходящ за миене в миялна машина, Нечупливи Чинии, Дълбоки

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Безопасно и полезно за здравето】 Нашите дълбоки кът чинии, направени от хранителни материали, 9-инчови плочи, безопасни за микровълнова печка, включително влакна, слама, пшеница, нишесте и полипропилен, са безопасни и полезна алтернатива на керамика, стъклоКоето ги прави Безопасни и полезни за Вашето семейство и околната среда. 【Здрава конструкция】 Нашите многократна употреба пластмасови чинии леки, но издръжливи, с гладки заоблени ръбове, нечупливи, което ги прави удобни за задържане и безопасни за употреба, те лесно се деформира или се чупят лесно. 【Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина】 Нашите многократна употреба пластмасови чинии могат да се мият в микровълнова печка и миялна машина с температурна устойчивост до 248℉.Безопасни за микровълнова печка пластмасови чинии от слама пшеница Също са лесни за почистване, което улеснява тяхното съхранение. 【Перфектен размер】 Нашия набор от пластмасови чинии за еднократна употреба с размер 9 см е идеален за приготвяне на десерти, закуски, салати, плодове и т. Без чеп, компактен и преносим, удобен за переноске и склад, подходящ за различни хранителни продукти.Пластмасови чинии за Еднократна употреба Отговарят на Вашите Дневни нужди. 【Гъвкавост и практичност】 Нашите нечупливи Достатъчно дълбоки чинии за десерт, плодове, предястия, зелена салата и за вечеря.Леки, безопасни за микровълнова печка трапезария чинии 9 инча И са идеални за партита, къмпинг, пикници и ежедневните хранения на дома, в училище, в офиса или по време на пътуване.Това е Идеалният Избор за повечето семейства!. 【Безопасно и полезно за здравето】 Нашите дълбоки кът чинии, направени от хранителни материали, 9-инчови плочи, безопасни за микровълнова печка, включително влакна, слама, пшеница, нишесте и полипропилен, са безопасни и полезна алтернатива на керамика, стъкло.Което ги прави Безопасни и полезни за Вашето семейство и околната среда. 【Здрава конструкция】 Нашите многократна употреба пластмасови чинии леки, но издръжливи, с гладки заоблени ръбове, нечупливи, което ги прави удобни за задържане и безопасни за употреба, те лесно се деформира или се чупят лесно. 【Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина】 Нашите многократна употреба пластмасови чинии могат да се мият в микровълнова печка и миялна машина с температурна устойчивост до 248℉.

Подробности

Подобни продукти в категория

Падук 3/4 x 6 x 36
  • Новинка
Оценки:

Падук 3/4 x 6 x 36

Уникален червеникавооранжев цвятИнкрустация и мозайки.Падук 3 / 4 "x 6" x 36".Дърводелска опитност водещ аме

BGN 1.33
1бр Нов в кутия LL3-TB01 LL3TB01
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов в кутия LL3-TB01 LL3TB01

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 13.93