• Новинка
Отпариватель Newbealer за дрехи, 230 мл, Компактен Ръчно Отпариватель за премахване на бръчки, на тъкани, на ниво 2 за подаване на пара и автоматично изключване, Ютия за др?

Отпариватель Newbealer за дрехи, 230 мл, Компактен Ръчно Отпариватель за премахване на бръчки, на тъкани, на ниво 2 за подаване

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

[2 мощни ниво подаване на пара] В продължение на 2 минути този отпариватель за тъкани с мощност 800 W дава мощен двойкиТози горещ отпариватель при температура 212 ° F осигурява дълбоко почистване на дрехи и други повърхности. 2 режима на подаване на пара (10-22 г/мин), позволяват бързо и напълно премахване на гънки от дрехите. [Вертикално готвене на пара с голяма производителност] Той може непрекъснато да произвежда пара в продължение на 10-20 минути, благодарение на резервоар за вода с голям капацитет обем 230 мл, което елиминира неудобствата, свързани с непрекъснатото добавяне на вода.Добавя вода е лесно благодарение на кристално ниво на водата от двете страни и характерна силикон на капака на резервоара за вода.За избягване на разливи, винаги дръжте на един параход вертикално. [Автоматично изключване на захранването] двойна котела Newbealer разработени с оглед на най-строгите стандарти за сигурност.Когато в отпаривателях за дрехи завършва с водата, с автоматично изключване на захранването значително повишава безопасността.Забележка : Ще трябва да се излее вода и да натиснете бутона за нулиране, за да започнете отново работа. [Преносим и ефективен] Този портативен оттичане отпариватель може лесно да се съхранява във всеки куфар или чанта за разлика от тежки железа.Може да използвате дистанционно с помощта на захранващия кабел с дължина 8,2 фута, което ще ви помогне веднага да се отървете от всички гънки на любимата си рокля, риза и костюм.Моля, обърнете внимание, че един параход може да се използва само контакти под напрежение от 110 до 125 V. При напрежение 200-235 В търся трансформатор и включете адаптера. [Идеален подарък] Ръчно изработени отпариватель за дрехи Newbealer работи с всички видове материали.Въси може да се премахне с помощта на прикрепляемой тъкан на четка за зъби.Двойна котела и ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден, сватба или нов дом.Ако се сблъскате с някакви проблеми или ще се сблъскате с някакъв проблем, моля, свържете се с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пътен Пакет Cotopaxi Allpa 28L
  • Новинка
Оценки:

Пътен Пакет Cotopaxi Allpa 28L

Найлон подплатаРаспределяющая тегло нисък профил на системата на предпазните колани.Капацитет, съвмес

BGN 1.00
Майк Under Armour Boys' Match 2.0 за момчета
  • Новинка
Оценки:

Майк Under Armour Boys' Match 2.0 за момчета

100% ПолиестерИздърпайте закопчалка.Мисията на Under Armour да направи всички спортисти подобре с помощта на �

BGN 10.72
Хасагава 1/72 F-15J Орел
  • Новинка
Оценки:

Хасагава 1/72 F-15J Орел

Высокодетализированный кокпит със сложната панел уредиВключва в себе си всички видове оръжия.Един лис�

BGN 11.99