• Новинка
Контейнер за Пинсети Бъчва Блестящ Външен Вид на Малък Компактен Притежателя на Цилиндъра за Ножици от Неръждаема Стомана за Тънка Декорация за Грижа за зъби (M)

Контейнер за Пинсети Бъчва Блестящ Външен Вид на Малък Компактен Притежателя на Цилиндъра за Ножици от Неръждаема Стомана

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Неръждаема стомана : Изработен е от неръждаема стомана, без никакви химически материали, висока твърдост, устойчива на износване и издръжлив, може да се използва известно времеОбласт на приложение : За повечето от вашите дневни нужди за печене, татуировки, пиърсинг, стоматологични инструменти, лабораторни изследвания, салфетки за измиване на банята.Малък и компактен : Цилиндър за стоматологична пинсета, малък и компактен, идеален за зъбни пинцетов, ножици и т., Гланцова текстура : Цилиндър за пинсети има блестящ външен вид, лъскава текстура, отличен външен вид и удобство на съхранение.Антипригарный слой : Цилиндри пинсета са вътре свързани с незалепваща слоеве, предназначени за осигуряване на продължително и ефективно отделяне. Антипригарный слой : Цилиндри пинсета са вътре свързани с незалепваща слоеве, предназначени за осигуряване на продължително и ефективно отделяне. Неръждаема стомана : Изработен е от неръждаема стомана, без никакви химически материали, висока твърдост, устойчива на износване и издръжлив, може да се използва известно време. Гланцирана текстура : Цилиндър пинсета има блестящ външен вид, лъскава текстура, отличен външен вид и удобство на съхранение. Малък и компактен : Цилиндър за стоматологична пинсета, малък и компактен, идеален за зъбни пинцетов, ножици и т. Сфера на приложение : за повечето от вашите дневни нужди за печене, татуировки, пиърсинг, стоматологични инструменти, лабораторни изследвания, салфетки за измиване на банята.Спецификация : Тип на продукта : Пинсети цилиндричен Материал : неръждаема стомана Употреба : Татуировка, пиърсинг, медицина, зъболекарски инструменти, лабораторни изследвания, кърпи за баня, Комплект : 1 цилиндър x Tweezers.

Подробности

Item Type:
Tweezers Cylinder
Material:
Stainless Steel
Uses:
Tattoo, Body Piercing, Medicine, Dental Tools, Laboratory Science, Bathroom Tissue
Package List:
1 xTweezers Cylinder:

Подобни продукти в категория

Master-Bilt 15-13093, Нож фен, Ad10Cw35Uba 10 Bl
  • Новинка
Оценки:

Master-Bilt 15-13093, Нож фен, Ad10Cw35Uba 10 Bl

Размери на опаковката : 5,0 x 13,0 Д x 11,0 W (инча)Тегло на опаковката : 0,2 кг.Страна на произход : Сащ.Брой на един

BGN 0.33