• Новинка
Грибовидная Корона Въздушна Възглавница ВВ Крем BB Крем Продължително Пълно Покритие на Хидратиращ Коректор Солнцезащитная Възглавница Основа За Грим SPF50 +/ PA + ++ (С?

Грибовидная Корона Въздушна Възглавница ВВ Крем BB Крем Продължително Пълно Покритие на Хидратиращ Коректор Солнцезащитная

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

❤️【СС-крем въздушна възглавница с гъби глава】 С помощта на СС-крем може добре да се скрият недостатъците на лицето и равномерно изсветлява цвета на кожата, осигурява хидратация, контрол на омазняване и защита на кожата, като грим естествен и нежен, показвайки естествен и ярък грим, подходящ за всеки повод ❤️【Хидратиращи и устойчива】 Растителна формула, естествена хидратация, нежна и приятна за кожата, подхранване на кожата при нанасяне на грим, грим пази и прилепнала към кожата.Тонален крем СС-крем мек и копринен, леко и лесно, с желеобразной текстура, добра пластичност и лесно се нанася, добре лежи върху кожата, без да накърняват или устойчив грим. ❤️【Мощен слънцезащитен крем】 Слънцезащитен крем на въздушна възглавница SPF50 +/ PA + ++, не се страхуваме от излагане на ултравиолетови лъчи, ние се грижим не само за здравословен цвят на кожата, но и за качеството му, защитава кожата от слънчеви изгаряния, което се предотврати увреждане на кожата ултравиолетови лъчи и задерживаем остаряването на кожата. ❤️【Еластична корона гъба】 Тънка и мека порести затяжка с грибовидной глава има аеродинамична форма, дугообразный дизайн, който може напълно да съответства на контура на лицето и има силна способност да абсорбира тонален крем.При нанасянето на грим гъба с грибовидной глава ритмично освобождава основа за бързо изграждане на равномерен, лек, безупречно покритие. ❤️【Лесна употреба】 Използвайте тонален крем mushroom cc cream, вие ще можете бързо и лесно да направите вашия грим.Използвайте слоеную форма във формата на гъби, за да натопи я в тонален крем, бързо и нанесете с помощта на "штамповочного" преса за получаване на безупречно покритие, подобно на кожата, по-малко от минута, подходящ както за начинаещи така и за професионалисти.Характеристики : 1. Продуктът съдържа 1 бр. течна основа за възглавници, 1 бр. слоеную възглавница с гъби глава. Структурата на течна основа прозрачна и хидратиращи, нежна и гладка, маскирующая и приятна за кожата, благодарение на което вашият грим за дълго ще остане естествено и безаварийно. Силна защита от слънцето, SPF50 +/ PA + + + не се страхува от излагане на ултравиолетови лъчи, е задължителна през лятото.

Подробности

Подобни продукти в категория