• Новинка
Радиоуправляеми автомобили имитационный пожарогасител Мини декоративни пожарогасител миниатюрен пожарогасител за аксиални радиоуправляемого автомобилен аксе?

Радиоуправляеми автомобили имитационный пожарогасител Мини декоративни пожарогасител миниатюрен пожарогасител за аксиални

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Здрав материал : Изработен е от висококачествена пластмаса и стомана, тя е здрава, сигурно и е безвреден за околната среда и има дълъг срок на службаРеалистичен външен вид : Реализъм и имитация много добри.Пожарогасител е много реалистична, което прави колата с дистанционно управление, по-стръмни и уникален.Направете автомобил привлекателен : красиви бижута могат да украсят вашия автомобил, да го направи по-привлекателен и да повиши автентичност кола с дистанционно управление.Моля, обърнете внимание, че всъщност на него не може да се използва за гасене на пожари.Компактен размер : Малък размер, ниско тегло и изискан външен вид няма да бъдат тежест кола с дистанционно управление.Той идеално се съчетава с вашия автомобил с дистанционно управление.Актуализиране и надграждане : може да се използва за обновяване и подмяна на стари или повредени накити, и ще можете да изпитате удоволствие от занаяти собствените си ръце. Здрав материал : Изработен е от висококачествена пластмаса и метални материали, той е здрав, сигурен и екологично чист и има дълъг срок на служба. Реалистичен външен вид : реализъм и имитация много добри.Пожарогасител е много реалистична, което прави колата с дистанционно управление, по-стръмни и уникален. Направете автомобил привлекателен : Красиви бижута могат да украсят вашия автомобил, да го направи по-привлекателен и да повиши автентичност кола с дистанционно управление.Моля, обърнете внимание, че всъщност на него не може да се използва за гасене на пожари. Компактен размер : Малък размер, ниско тегло и изискан външен вид няма да бъдат тежест кола с дистанционно управление.Той идеално се съчетава с вашия автомобил с дистанционно управление. Актуализиране и надграждане : може да се използва за обновяване и подмяна на стари или повредени накити, и ще можете да изпитате удоволствие от занаяти собствените си ръце.Параметри : Тип на продукта : Радиоуправляеми автомобили имитационный пожарогасител Материал : пластмаса, стомана Дължина на продукта : прибл.

Подробности

Item Type:
RC Car Simulated Fire Extinguisher
Material:
Plastic, Steel
Product Length:
Approx. 47mm / 1.85in
Weight:
Approx. 13g / 0.5oz
Product Type:
Car Model Accessories
Applicable Models:
for AXIAL, SCX10, for WPL, for MN RC Car
Package List:
2 x RC Car Simulated Fire Extinguisher2 x Bracket:
4 x Screw:
4 x Nut:
Note:
1. For manual measurement, please allow 1‑3mm error. Please make sure you don't mind before ordering.2. Pictures may not reflect the actual color of objects due to different lighting and differences between monitors. Please make sure you don't mind before ordering, thank you!:

Подобни продукти в категория