• Новинка
Пазител на билки Pilipane, Органайзер за съхранение на билки В хладилника, Контейнер за съхранение на билки, Средство за запазване на кориандър, мента, магданоз, асперж?

Пазител на билки Pilipane, Органайзер за съхранение на билки В хладилника, Контейнер за съхранение на билки, Средство за запазване

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Чаша за консервиране на билки ?【Удължава срока на годност на продуктите】 Аромат на билки удължава срока на годност на вашите вкусни билки и подправки, запазвайки ги свежи и хрупкави.Ние обичаме да се готви, и това ястие е особено вкусно, когато добавите пресни билки, за да освежи вашето ястие. тя е лесна за използване и се намира в някоя вратата на хладилника. ?【Многофункционално използване на】 Средство за съхранение на билки овлажнява и защитава зелените, а също така поддържа зеленчуци пресни в 2-3 пъти по-дълго.Идеално се съчетава с аспержи, магданоз, кориандър, копър, розмарин, мента, естрагон, зеле и стотици други билки. ?【Елегантен дизайн】 Контейнери за кантарион за хладилника Минимум и прогресивно.Висок, просторен салон с голяма стъклена предаване на въздуха въздушен поток за максимален растеж.Височина-25 см / 9. Моля, измерете вашия хладилник преди да купите!. ?【Качествени материали】Кантарион herb keeper от кристално чиста пластмаса.Чаша за премахване на семена, не съдържат бисфенол А, лесно за почистване.Външната обвивка е здрава и предпазва листата от раздавливания други продукти в хладилника. ?【Добро качество на изработката】 пад за запазване на билки, изящна изработка, красив външен вид, малък и портативен размер, осигуряващ ви е чудесен опит за използване.Прозрачен прозорец ви позволява да видите, че отвътре, като им позволява да дишат при оптимално ниво на хидратация.Изящна изработка, красив външен дизайн, малък и портативен размер, осигуряващ ви е чудесен опит за използване.Прозрачен прозорец ви позволява да видите, че отвътре, като им позволява да дишат при оптимално ниво на хидратация.Кристално чиста пластмаса.Чаша за премахване, които не съдържат бисфенол А, лесно за почистване.Външната обвивка е здрава и предпазва листата от раздавливания други продукти в хладилника.

Подробности

Подобни продукти в категория