• Новинка
Чанта-портфейл FLIPALM за iPhone 14 Pro Max (6,7 ), калъф-за награда, съвместим с зарядно MagSafe устройство, калъф-гривна с цип от изкуствена кожа с магнитна закопчалка и държач за к?

Чанта-портфейл FLIPALM за iPhone 14 Pro Max (6,7 ), калъф-за награда, съвместим с зарядно MagSafe устройство, калъф-гривна

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Стилен дизайн] : Съвместим с i Phone 14 Pro Max 6,7'2022 година на издаване - Изработен ръчно от здрава изкуствена кожа и гъвкаво TPU, което осигурява високо качество на функция за плъзгане и комфортно усещане при допир [Съвместим със зарядно устройство и аксесоари Mag Safe] : В нашия магнитното джоба-в чантата си за телефон вградено 38 магнити в кръг, които могат автоматично и идеално се комбинира с всяко зарядно устройство и аксесоари Mag Safe.Свържете i Phone към зарядното устройство на Apple magsafe или да го настроите на по-бързо зарядно устройство с мощност 20 W, сертифицирано по стандарта Qi, без да махате калъф, когато дойде време да се зарежда. [Многофункционален] : 7 слотове за карти, 1 слот за брой, 1 портфейл с цип и лента на ремешке-гривна дизайн своята практика ще носите със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти, монети и пари в брой, тя отговаря на всички изисквания в ежедневието си и бизнес пътуване. Лесно се трансформира като влакче и позициите калъф за вашия телефон, като поставка за видео и т. [Стабилна магнитна закопчалка] Високоефективен здрава магнитна ключалка може безопасно да се отварят и затварят, осигурява надежден заключване, сигурно задържащ калъф в затворено състояние, и осигурява пълна защита в случай на случайно падане на вашия i Phone. [Пълна защита и бързо реагирующая бутон] Здрава флип-надолу капачката soft-touch осигурява защита за вашия i Phone на 360 ° от надраскване, удари.Точно създадено капак бутони с уникален кух дизайн осигурява добра отзивчивост и отлични тактилни усещания.

Подробности

Подобни продукти в категория