• Новинка
Дамски панталон с топъл HEATEDTEK - Топли Панталони с подгряване за жени, 8 бр. Грелок, 3 Регулатор на температурата (без батерия)

Дамски панталон с топъл HEATEDTEK - Топли Панталони с подгряване за жени, 8 бр. Грелок, 3 Регулатор на температурата (без батерия)

Buyers rating:
BGN 34.99

Налично

100% ПолиестерПлътна закопчалката на колана.Само ръчно пране. ?【Топли панталони с топъл】 Панталони с подгряване, изработени от плътна тъкан, запазване на топлината, трайни и удобни материали, които да задържат топлината по-дълго време.Като е топло и стилно выглядящими меки панталони, с най-новите углеродным фибри и висококачествен нагревателен лист от TPU, той бързо ще започне да се загрява при продължително натискане на бутона на 3-5 секунди при включване, както и долната част на тялото незабавно се затопля.Силна подкрепа за вас в студената зима. ?【8 зони отопление】 стопли на долната част на тялото дамски панталони с топъл от висококачествени нагревателни елементи от въглеродни влакна с 8 зони за отопление и 3 нива на температурата за равномерно затопляне на 3 основни части на долната част на тялото, корема, кръста и коленете, помагат да се поддържа топло в тези области. (Забележка : Ако сте получили панталони с топъл неправилен размер, моля, свържете се с нас, ние ще заменим ви нов продукт за първи път). ?【3 режим на контрол на температурата】 просто трябва дълго да щракнете върху бутона в продължение на 2-3 секунди, след това панталони с топъл с батерии блок ще започне да се стопля, той разполага с 3 регулируеми режима на отопление (Високо 50-55 ° C /120-130 ° F) - (Средно 45-50 ° C / 113-120 ° F) - (Нисък 40-45 ° C / 104-113 ° F), в зависимост от температурата на околната среда, можете лесно да го включите между 3 режима на загряване с натискане на бутон. ?【Уникален подарък за жени 】 Дали това е Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, е идеална за приятелка, най-добрия си приятел, жена, колеги, служител, на учителя, на най-добрата ти приятелка, най-добрия си приятел, братовчед, съсед, сестри, свояченицы, съпруга, майка, лели.Този специално подбран подарък от женски панталони с топъл непременно ще принуди тази специална дама в живота си да се почувства желан и обичан. ?【 Гарантирано удовлетворение】 Ние гарантираме, че нашият висококачествен продукт задължително да ви хареса!Ако имате някакви въпроси за това, просто се свържете с нас по всяко време.

Подробности

Подобни продукти в категория

Жена Уютен Летен Пуловер prAna
  • Новинка
Оценки:

Жена Уютен Летен Пуловер prAna

100% Други ВлакнаИздърпайте закопчалка Френска махровая тъкани от коноп / рециклирана полиестер / мест�

BGN 13.21
Дамски шапчица Oakley в ивицата B1b
  • Новинка
Оценки:

Дамски шапчица Oakley в ивицата B1b

100% АкрилПотягивающаяся закопчалката.Без подплата за полесно топлината.Бродирани логото.com за да придоб

BGN 19.00