• Новинка
TOYANDONA Детско Комфортен Кърпа Играчки Успокояващи Играчки Деца, Бебешки Успокояващ Кърпа Умиротворяване Играчка Успокояващи Играчки от Плат За Оригване на Бебето ?

TOYANDONA Детско Комфортен Кърпа Играчки Успокояващи Играчки Деца, Бебешки Успокояващ Кърпа Умиротворяване Играчка Успокояващи

Buyers rating:
BGN 34.67

Налично

УСПОКОЯВАЩИ ИГРАЧКИ за бебета - ултра и удобни, изключително нежна на допир, не хвърлят, са безопасни за използванеИГРАЧКИ ЗА ЗАЙЦИ - Подходящи за новородени, бебета, грудничков и малки деца малки деца, помагат да ги успокои.ДЕТСКИ хавлиени КЪРПИ - подходящи за бебета, грудничков, бебета и малки деца малки деца, помагат да ги успокои.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ - Изработени от висококачествен материал, издръжлив, хигиенични и безопасни за употреба и игри.УСПОКОЯВАЩ КЪРПА - Произведени от качествени futon материал, издръжлив и безопасно за използване.Осъществяване на списък 1 х успокояващ кърпа Характеристики - Размер : Около 16,00 X34,00 X1,60 см / 6,29 X13,36 X0,63 инча Успокояващи играчки. - Цвят : Бежевое бебешка Кърпа за умиротворение. - Материал : Памучен детска кукла-играчка. - Произведен от висококачествен futon материал, издръжлив, гигиеничный и безопасен за използване. - Подходящ за бебета, грудничков, бебета и малки деца малки деца, помага за успокояване на техните успокояващи играчки.когато и не се навива, по-безопасно за бебето и естествен начин поглъща вашия аромат на детски чаршафи. - Чудесен подарък за вашето дете, очарователен и мек, нека вашето бебе ще бъде чудесна играчка, с която да играе в прекрасни животни. - Супер и удобна, изключително нежна на допир, гладка, приятна за кожата, безопасна за използване на детски салфетка от оригване.Описание на продукта Детска салфетка от оригване Търсите успокояващи играчки за своето дете?Погледнете нашата играчка-кърпа, за да успокоява бебето е много подходящ за кърмачета, бебета и малки деца малки деца. успокояващи играчки за бебета, Изработени от висококачествен памук материал с отлична консистенция, не изчезват, гладка, без мирис, много са безопасни, хигиенични и трайни за използване и игри на детето.

Подробности

Подобни продукти в категория