• Новинка
Hemoton 20 бр/компл. Гъба-Аспиратор За нос на Новороденото, Издънка За носа Bebes Recien Nacidos Accesorios, Порести Филтър, Назален Аспиратор, Хигиенни Филтри, Части спрей за нос, Аспи?

Hemoton 20 бр/компл. Гъба-Аспиратор За нос на Новороденото, Издънка За носа Bebes Recien Nacidos Accesorios, Порести Филтър,

Buyers rating:
BGN 10.72

Налично

Филтър за назално аспиратора : Можете да използвате нова за подмяна на старияФилтър за детски инструменти за носа : Изработен е от висококачествен материал, той е траен, безопасен и практичен.Пречиствател за нос за бебета : Изработен е от материал, практичен, прост и удобен. Презареждане на спрей за нос, аспиратора : Заменяйте хигиенни филтър след всяка употреба, за да сведе до минимум натрупването на влага.Филтър за назално аспиратора за деца : филтри за Еднократна употреба може да предотврати попадането на слуз или вливане носа присоску при прочищении затваряне на носа.Филтър за назално аспиратора : Можете да използвате нова за подмяна на стария.Филтър за детски инструменти за носа : Изработен е от висококачествен материал, той е траен, безопасен и практичен.Пречиствател за нос за бебета : Изработен е от материал, практичен, прост и удобен. Презареждане на спрей за нос, аспиратора : Заменяйте хигиенни филтър след всяка употреба, за да сведе до минимум натрупването на влага.Филтър за назално аспиратора за деца : филтри за Еднократна употреба може да предотврати попадането на слуз или вливане носа присоску при прочищении затваряне на носа.Пратката включва 20 х филтри за назално аспиратора Характеристики -Размер : Около 0,90 X0,90 X2,00 см /0,35 X0,35 X0,79 инча назален аспиратор за деца. - Цвят : Син, За подмяна на филтъра за носа. - Материал : Поролоновый Филтър за детски носового инхалатор. - Нашите сменяеми филтри са предназначени за идеална работа с хигиеничен филтър спрей за нос, аспиратора Nasal Aspirator. - Заменяйте хигиенни филтър след всяка употреба, за да сведе до минимум натрупването на влага в губчатых филтри. - Тези висококачествени филтри за назално аспиратора може да се предотврати отделянето на слуз и се филтрира си. - Лесен за инсталиране и подмяна.Често можете да го замените с филтър за почистване на носа на бебето. - материал, който може да се използва за незабавна подмяна на филтъра спрей за нос, аспиратора.

Подробности

Подобни продукти в категория