• Новинка
Люлка за деца Swurfer Coconut – Удобни детски люлки на открито, 3-Точка Регулируеми колани на Надеждна система за фиксиране с бързо натискане, въже, без мехури, лесна инста?

Люлка за деца Swurfer Coconut – Удобни детски люлки на открито, 3-Точка Регулируеми колани на Надеждна система

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Елегантен, модерен дизайн : форма на люлките осигурява комфорт и безопасностМеки плетени въже е специално подбрани, така че да е нежна за ръцете.Люлка за двора или в стаята : Използвайте ги на люлка, под едно дърво, на верандата или дори в детско - тези люлка за малки деца, идеален за всяка игрова ситуация. 3-колани : Люлка може да се регулира под вашето дете или дванадесет на детето, така че те винаги са били на седалката.Тъканни ленти могат да се регулират и е много мека по отношение на кожата в сравнение с пластмасови. Лесна и по-безопасна настройка : в комплекта са включени подвесное обзавеждане за люлки и всичко необходимо за започване на рок!Предпазни колани са регулируеми в две различни височини, за да расте заедно с вашето дете. Гаранция за 100% удовлетвореност в продължение на 1 година : Ние подкрепяме всички наши люлка.По някаква причина да сте недоволни от тези страхотни детски люлки - ние ще го оправим.Елегантен, модерен дизайн : форма на люлките осигурява комфорт и безопасност.Меки плетени въже е специално подбрани, така че да е нежна за ръцете.Люлка за двора или в стаята : Използвайте ги на люлка, под едно дърво, на верандата или дори в детско - тези люлка за малки деца, идеален за всяка игрова ситуация. 3-колани : Люлка може да се регулира под вашето дете или дванадесет на детето, така че те винаги са били на седалката.Тъканни ленти могат да се регулират и е много мека по отношение на кожата в сравнение с пластмасови. Лесна и по-безопасна настройка : в комплекта са включени подвесное обзавеждане за люлки и всичко необходимо за започване на рок!Предпазни колани са регулируеми в две различни височини, за да расте заедно с вашето дете. Гаранция за 100% удовлетвореност в продължение на 1 година : Ние подкрепяме всички наши люлка.По някаква причина да сте недоволни от тези страхотни детски люлки - ние ще го оправим.

Подробности

Подобни продукти в категория

2-port USB KVM switch IOGEAR GCS42UW6 - 2 x 1
  • Новинка
Оценки:

2-port USB KVM switch IOGEAR GCS42UW6 - 2 x 1

2портов компактен Usb Vga Kvm switch Iogear черен цвят Ключове на принтера 2портов USB KVM.GCS42 UW6 от IOGEAR проектиран като

BGN 18.65