• Новинка
Кабилок Градина Микро Пейзаж Китайски Декор Японски Начало Декор Скулптура Начало Декор Мини Украса За Дома, Аксесоари За Аквариум С Ящерицами Декор за вашия Аква?

Кабилок Градина Микро Пейзаж Китайски Декор Японски Начало Декор Скулптура Начало Декор Мини Украса За Дома, Аксесоари

Buyers rating:
BGN 54.21

Налично

Миниатюрен аквариум Torii : Тази декорация е изпълнено с отлична изработка, гладко и нежно, красиво и модерноЯпонски декор на Тория : Аквариумная фигурка от Тория Поставете Декорация в аквариума с рибки, придайте Аквариуму Естественото дишане!.Малък орнамент от тория : Тази скулптура от тория бързо ще се превърне в декорацията на вашия аквариум или аквариум с рибки.Миниатюрни аквариум фигурки : Това е интересна и творческа обстановка на работния плот, която лесно се деформира или выцвести, което може да направи вашата стая не по-монотонна.Миниатюрен украшение Torii : Тенис на камък Torii от пясък Малък аквариум Torii Скулптура Torii могат да се поставят в дома си аквариум с рибки за създаване на активна атмосфера!.Осъществяване на списък 1 х скулптура на Тория декор за вашия аквариум Характеристики - Размер : 8,30 X7,10 X2,30 см / 3,26 X2,79 X0 аквариумная фигурка на тория. - Това е украса изпълнено с отлична изработка, гладко и нежно, красиви и модерни скулптури на домашен интериор. -Материал : Каменна аквариум torii gate - Скулптура Torii могат да се поставят в дома си аквариум с рибки за създаване на активна атмосфера!декор на аквариум със собствените си ръце - Тази каменна скулптура Torii е пълна с красота и има добри декоративни ефекти, идеален за домашно и улично декор мини къщички. -Цвят : Сив Украса за вашия аквариум - Можете да изпратите тази елегантна и красива скулптура в дар на своето семейство и приятели, за да изрази своите най-добри пожелания по прехвърлянето на собствените си ръце. - Поставете декорация в аквариума, придайте аквариуму естественото дишане!описаниеаквариумных Изделийсимуляционная модел torii Ако търсите прекрасни и практични украса за вашия аквариум, трябва да дойде и да погледнете тази статуетка.статуетка от камък Torii Това е украса за вашия аквариум, който ще издържи дълго използване. аквариумная каменна скулптура Украса реалистично и творческа, която може в голяма степен да отговори на вашите изисквания за оформяне.

Подробности

Подобни продукти в категория

Знак на Дървена Ограда WinCraft NFL
  • Новинка
Оценки:

Знак на Дървена Ограда WinCraft NFL

Вид на продукта : ЗнакРазмери на опаковката : 28,194 Д Х 43,18 Ш х 1,27 В (см) Тегло на опаковката : 0,907 кг., Страна н�

BGN 19.98