• Новинка
Стъклена чаша Творчески Чаши за Пиене, Битови Геометрично Стъкло, Чаша за Уиски, Чаши за вода, Мляко, сок Кухненски Чаши Чаши за пиене (Цвят: B размер: голям)

Стъклена чаша Творчески Чаши за Пиене, Битови Геометрично Стъкло, Чаша за Уиски, Чаши за вода, Мляко, сок Кухненски Чаши Чаши

Buyers rating:
BGN 44.26

Налично

Тези чаши вино за всякакъв повод - за ежедневна употреба и за официални събития и са поканени на гурме вечери Те са достатъчно силни, и със сигурност ще стане любимите си бокалами за забавление и ежедневна напитка. и, разбира се, на голям празник, Коледа, годишнина, нов дом, дайте им техните семейства и приятели.Дизайн в скандинавски стил, чиста и прозрачна, позволява на хората да забравят за него.Материал : Безоловен стъклен материал, прозрачен, безопасен и здравословен.Размери на продукта : 8. 8*7*15 см, 530 мл. Чаша е с уникален дизайн, нежни на допир и комфортна на допир, изглежда като геометрични кубчета лед, уиски, сок, мляко и вода - добър избор.Тези чаши вино за всякакъв повод - за ежедневна употреба и за официални събития и са поканени на гурме вечери. Те са достатъчно силни, и със сигурност ще стане любимите си бокалами за забавление и ежедневна напитка. и, разбира се, на голям празник, Коледа, годишнина, нов дом, дайте им техните семейства и приятели.Дизайн в скандинавски стил, чиста и прозрачна, позволява на хората да забравят за него.Материал : Безоловен стъклен материал, прозрачен, безопасен и здравословен.Размери на продукта : 8. 8*7*15 см, 530 мл. Чаша е с уникален дизайн, нежни на допир и комфортна на допир, изглежда като геометрични кубчета лед, уиски, сок, мляко и вода - добър избор.За всякакъв вид напитки - Нашите универсални чаши за сок отлични за подаване и наслада хайболами, коктейли, колинс, уиски и бурбоном в чист вид, прясно изцедени сокове, шейкове, газирани напитки и дори вода!Наименование : Стъкло Материал : стъкло без съдържание на олово Размер на продукта : 8. 8*7*15 см, 530 мл1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на грешката ще е около 0-1 см, моля, приемете 2. Снимки на продукта няма друг продукт, с изключение на товара3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сензор Lowrance LiveSight с елементи
  • Новинка
Оценки:

Сензор Lowrance LiveSight с елементи

Внимавайте за движението на рибата в реално време, под или пред лодката Премахва необходимостта от дога

BGN 367.07