• Новинка
SCDZS Водоустойчив Пластмасов Държач за Хартиени Кърпи за ръце - Стенни Водоустойчив Влага Пластмасова Кутия за Салфетки и Домакински Кутия За Съхранение (Цвят: бял)

SCDZS Водоустойчив Пластмасов Държач за Хартиени Кърпи за ръце - Стенни Водоустойчив Влага Пластмасова Кутия за Салфетки

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

★ Дизайн на шкафчето, за да се предотврати навлизането на прах в каплевидное прозорец ★ Приложими място : хотел, баня, обществено място Спестяват място. ★ Материал : ABS-пластмаса. ★ Размер на : 260*100*211 mm. ★ Начин оклейки хартия : ръчно изработени. ★ Дизайн на шкафчето, за да се предотврати навлизането на прах в каплевидное прозорец. ★ Приложими място : хотел, баня, обществено място Спестяват място. ★ Материал : ABS-пластмаса. ★ Размер на : 260*100*211 mm. ★ Начин оклейки хартия : ръчно изработени.Характеристики : - Седнал на тоалетната, можете да лесно да вдигне телефона или на други тривиални неща.Идеален за спални, бани и тоалетни.- Подходящ за плочки, дърво, пластмаса и стъкло.Уверете се, че тоалетна хартия е далеч от стената и може точно сворачиваться.- В диспенсере за хартиени кърпи за ръце може да се съхранява на хартиени кърпи.Държач за тоалетна хартия може да намали бъркотия в банята и решаване на проблемите със съхранението.Дизайн на шкафчета за предотвратяване навлизането на прах в каплевидное прозорец Приложими място : хотел, баня, обществено място Спестявания пространстваматериал : ABS-пластикразмер : 260*100*211 мм Начин оклейки : ръчно Неръждаема стомана водоустойчив, устойчив на корозия и надраскване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Поливинилпирролидон, 500 Грама
  • Новинка
Оценки:

Поливинилпирролидон, 500 Грама

Продуктът се продава само за изследвания или понататъшно производство употреба, а не за консумация на х

BGN 2.33