• Новинка
Mocsicka Дъгата Фон с Единорогом, Украса за Парти честит Рожден Ден Момичета, Акварелни Цветни Блестящи Звезди, Точка, Тенис на Банер с Единорогом, Студиен Подпори (6x4ft)

Mocsicka Дъгата Фон с Единорогом, Украса за Парти честит Рожден Ден Момичета, Акварелни Цветни Блестящи Звезди, Точка, Тенис

Buyers rating:
BGN 7.19

Налично

ЗдравНикога не избледнява.Висока резолюция.Компютър включиш.Можете да избършете с влажно. ?【Ярък цвят, лек, сгъваем, удобен за съхранение и пренасяне; с висока разделителна способност, не е лесно да избледнява. ?【Защо да изберете нас】 : Нашето минало е различно разумни цени, качествени материали, оригинален дизайн, професионални производители на фона и професионални услуги след продажбата обслужване. ✅【Широко приложение】 : използва се за рожден ден, детски душ, парти, деца, сватби, Facebook, дисплеи продукти, професионални портрети, видео екрани или домашно фотобудки и така нататък.Тя може да се използва като тапет, на фона на сцената, завеса, покривки за маса, аксесоари за дома и така нататък. ?【ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ】 : Нашата цел - вашето удовлетворение.Ако имате някакви въпроси относно декоративен фон за рождения ден на еднорога, моля, уведомете ни и ние ще решим ги за вас от първия път.Изживейте отново на парти с помощта на нашите весели и ярки бижута "Фон за рождения ден на еднорога", той е подходящ за много случаи и могат да бъдат използвани повторно, като за новородено, рожден ден, детски душ, празнични събития, гоблени, завеса, декор за прием на гости, на фона за бебешка торта. Това също става все по-популярна в различни страни, като необходима част от фотография.

Подробности

Подобни продукти в категория

Комплект умни лещи Pictar 4-в-1
  • Новинка
Оценки:

Комплект умни лещи Pictar 4-в-1

10 мм Обектив "Рибешко око" Широкоъгълен обектив 18 mm макро обектив 25 мм Телеобектив 60 мм 4 капачки за обе

BGN 2.67