• Новинка
plplaaoo Струнен Лампа, Led Улично Струнни инструменти осветителни Тела, 1,5 M Мюсюлманския Рамадан Светлина, Керосин Лампа във формата На 10LED Декоративен Струнен Лампа, О?

plplaaoo Струнен Лампа, Led Улично Струнни инструменти осветителни Тела, 1,5 M Мюсюлманския Рамадан Светлина, Керосин Лампа

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Топло бяло източник на светлина, мека светлина, висока яркост, липсата на разсейване на топлината, не е лесно да се изгорите и да се счупят, е безопасна за употребаСтрунен лампа е изработена във формата на керосин лампа, и когато той свети в тъмното, той е много отговаря на тържествена атмосфера на празника Рамадан.Преносима, гъвкава, лесно декорируемая, можете да го закачите навсякъде и му придават никаква форма за създаване на приятна атмосфера.Работи на батерии, необходими са 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), след инсталиране на батерии и затваряне на прекъсвач можете да направите празничен декор в дома си.Може да се използва не само за украса на вашия дом по време на празника Рамадан, но и за украса на вътрешен двор, тераси по време на сватбеното парти, рожден ден, карнавал за Хелоуин и т. Топъл бял източник на светлина, мека светлина, висока яркост, липсата на разсейване на топлината, не е лесно да се изгорите и да се счупят, е безопасна за употреба.Струнен лампа е изработена във формата на керосин лампа, и когато той свети в тъмното, той е много отговаря на тържествена атмосфера на празника Рамадан.Преносима, гъвкава, лесно декорируемая, можете да го закачите навсякъде и му придават никаква форма за създаване на приятна атмосфера.Работи на батерии, необходими са 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), след инсталиране на батерии и затваряне на прекъсвач можете да направите празничен декор в дома си.Може да се използва не само за украса на вашия дом по време на празника Рамадан, но и за украса на вътрешен двор, тераси по време на сватбеното парти, рожден ден, карнавал за Хелоуин и т. Параметри : Тип на продукта : Струнен лампа Материал : сплав + led лампа Цвят : както е показано на снимката Дължина продукти : около 1.5 m/4,9 фута Тегло : около 138 г / 4,9 унции Брой на led глави : 10 бр. Режим на захранване : 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) Източник на светлината : топло бяла светлина Как да използвате : 2 х Батерии тип АА (в комплекта не са включени), след това осветите Комплектът включва : 1 х струнен лампа (батерии в комплекта не са включени) Забележка : 1.

Подробности

Item Type:
String Light
Material:
Alloy+LED Light
Color:
As shown in the picture
Product Length:
Approx.1.5m/4.9ft
Weight:
Approx.138g/4.9oz
Number of LED Heads:
10pcs
Power Supply Mode:
2 x AA battery (not included)
Light Source:
Warm white light
How to Use:
Put in 2 x AA batteries (not included), then light up:
Package List:
1 x String Light(Battery Not Included)
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория