• Новинка
12 Бр. Копринени Дъвка За Коса, Волейболни Спортни Дъвка За Коса, Сатен Завязки, Ленти, Държачи за cauda equina, за Играчи, Отбори, Подаръци, Украшения за Гривни, Аксесоари З?

12 Бр. Копринени Дъвка За Коса, Волейболни Спортни Дъвка За Коса, Сатен Завязки, Ленти, Държачи за cauda equina, за Играчи,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Волейболни дъвка на косата : можете да получите множество волейбол каучук от копринен сатен, които могат да се перат и лесно да изсъхне, удобни за използване, пълни с спортни обекти, ще имате активен и атрактивен видУдобни в чорап и внимателно отнасящи се до косата : изработени от меки тъкани, здрава и еластична, гладка на допир, лесно подредени в прическа и за тънка коса, подходяща за носене както в прическа, така и на китката. Универсални гумени ленти за коса, от прости високо опашката до безгрижни прически или горния възел - нашите волейболни дъвка за коса ги правят леки, идеални за волейболисти, волейбол фенове, като подарък волейболен отбор или волейбольного подарък, а също и като приятен подарък за вашите деца, също са подходящи за вас самите или вашите приятели и семейства.Където се прилагат : идеални за ежедневно носене и различни случаи, като например парти, церемония, офис, училище, пътуването и така нататък, междувременно, те са подходящи за къдрава коса, права коса, събрана на опашка, моливи или тънка коса, те също могат да бъдат красиви декорация на гривната.Размер на дъвка на косата : външен диаметър е прибл.74 инча, нерасширенный вътрешен диаметър е приблизително 3,5 см /1,38 инча, има добра еластичност, подходящ за повечето типове коса, възрастни и деца.

Подробности

Подобни продукти в категория