• Новинка
Motanar 3,5-Инчови Ножици за домашни грижи за кучета от Неръждаема стомана с Кръгло с Остър връх за косми в носа, Ушите, По лицето, По краката Многоцветни (Сребърен кръг н?

Motanar 3,5-Инчови Ножици за домашни грижи за кучета от Неръждаема стомана с Кръгло с Остър връх за косми в носа, Ушите,

Buyers rating:
BGN 2.80

Налично

3,5-инчови ножици за грижа за домашните кучета с кръг на върха и се остриета с шариковыми топчета, за да осигури сигурност при косенетоИдеално за грижа за домашни любимци в трудно достъпни места и чувствителни места, като очите, ушите, носа, муцуната и лапите.Това е идеалното средство за окончателното рязане и даване на козината на правилната дължина.Той е лек, изработен от закалена неръждаема стомана.Размер на ръкохватката уверете се, че лесно за почистване.При подготовката за подстригване се уверете, че косата ви е напълно суха и без заплитане.Идеално за грижа за домашни любимци, особено кучета, котки и зайци.Характеристики : Модел : ножици за грижа за домашни любимци. Размер : 3,5 см в дължина Цвят : сребрист/черен Материал : неръждаема стомана Забележка : 1. Съхранявайте ги чисти след употреба и ако е необходимо смазване.Be бъдете внимателни с ножица, не падайте с височина, тя ще навреди на тези ножици. Ножиците могат да се използват само за подстригания на косата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Каишка с шарени Terrain D. O. G.
  • Новинка
Оценки:

Каишка с шарени Terrain D. O. G.

Модел, вдъхновен от природата Здрав, но лек дизайн.Ди от анодизиран алуминий и координирующая закопчалк

BGN 5.81