• Новинка
VICASKY Преносими Акумулаторни Волтметър Волтметър Волтметър 1 бр. Професионален Електрически Волтметър Акумулаторен Волтметър Акумулаторен електромер Батерии D Ба?

VICASKY Преносими Акумулаторни Волтметър Волтметър Волтметър 1 бр. Професионален Електрически Волтметър Акумулаторен Волтметър

Buyers rating:
BGN 12.29

Налично

Дизайн на разумна, лесен и практичен и може да бъде бързо заменено, което е удобно за вас да използватеВ основата е изработена от високо ефективни материали ABS и мед, безопасно е и е здрава.Лек и компактен, той не заема твърде много място, което го прави удобен за съхранение и пренасяне.Изящна изработка, превъзходна текстура, отлична издръжливост и може да ви служи дълго време.Чувствителен, практичен, професионален и интелигентен, той може да ви осигури защита на батерията и ще ви представим добри впечатления.Описание Това е индикатор за нивото на заряд на батерията, който е изработен от ABS, електронен и медни материали. практичен и здрав и може да ви служи дълго време.Той е с интелигентен дизайн, предназначени за това, за да ви помогне да проверите капацитета на батерията и напрежението.Това е един стабилен и надежден индикатор за нивото на зареждане на батерията, отзивчив, ефективен и професионален, който ще ви даде една добра служба.Характеристики -.Цвят : Както е показано на фигурата. Материал : ABS, електроника, мед. Входно напрежение : 72В. Изходно напрежение : дигитален дисплей стълба тип 5 (В).Обхват на измерване : 12 - 72 (В). Температура на околната среда : - 30— 85 ( ℃ ). Грешката на измерване на напрежение : +-5%. Водоустойчивост : IP65. Цвят : 72 Век /-. Пратката включва 1 х електромер.

Подробности

Подобни продукти в категория

Предпазител Hoshizaki 4A0893-01
  • Новинка
Оценки:

Предпазител Hoshizaki 4A0893-01

Размери на опаковката : 4 Д x 8 x 6 W (инча)Тегло на опаковката : 0,1 кг.Страна на произход : Сащ.Брой детайли : 4 A0

BGN 0.33
Leviton 80709-R N2-ЧЕРВЕН
  • Новинка
Оценки:

Leviton 80709-R N2-ЧЕРВЕН

N2ЧЕРВЕНВид на продукта : СТЕННИ ПАНЕЛА.Описание на продукта ТЕРМОПЛАСТИЧЕН НАЙЛОНОВ МАТЕРИАЛ; ГЛАДКО П�

BGN 1.14