• Новинка
Многократно чаша K, 2 капсули за Многократна употреба K cup Pod с 5 дупки за кафе дейци Keurig K Supreme и K Supreme Plus, съвместими с посочените кафемашини Keurig 2.0 и 1.0 (2 опаковки)

Многократно чаша K, 2 капсули за Многократна употреба K cup Pod с 5 дупки за кафе дейци Keurig K Supreme и K Supreme Plus,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Съвместимост с】 : Тези за многократна употреба чаша Kcups специално съвместими с кафемашини Keurig K Supreme и K Supreme PlusНо също така е подходящ за Keurig 1. Моля, обърнете внимание : не е подходящ за K-mini и K-mini Plus. 【Качество, без BPA】 : Нашите чаша за многократна употреба k за k superme (plus), произведени от пластмаса, не съдържат BPA и окото на филтър от здрава храна неръждаема стомана, и всяка от тях може да се използва многократно.С нашите подлежат на повторна употреба кафе филтри k cup можете да се откажете от покупка за еднократна употреба за K-чаши, които струват скъпо!. 【Лесна инсталация】 : Нашият повторно филтър за кафе чаши лесен за употреба и безопасен за измиване.Просто напълнете повторно филтър прясно смляно кафе и я поставете в гнездото за капсули кафе.Този многократна употреба на кафе и лесен за почистване. 【Отлични предимства】 : Използвайте филтри за многократна употреба ще ви помогне да се сведе до минимум на разходите за еднократна доза на капсули и ще получите повече от пазаруване смеси, при това да се грижат за околната среда и произвеждат по-малко отпадъци. 【Обслужване на клиенти】 : Ние се стремим да предостави несравнимо обслужване на клиентите.Ако не сте доволни от нашите продукти или имате проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние любезно ви обслужим в рамките на 48 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

мъжка тениска adidas с 4 движения
  • Новинка
Оценки:

мъжка тениска adidas с 4 движения

носи етикет за услугата дупчица от 100% рециклирана полиестерИздърпайте закопчалка.Марка "адидас" има дъ�

BGN 8.87