• Новинка
Тампон За Маски За очила Дрона, Подплата За Защита От Изтичане на Светлината Маска За Очи Pad V2 Очила подобно на гъба Пяна Тампон За Очи Комплект За Подмяна на Части М?

Тампон За Маски За очила Дрона, Подплата За Защита От Изтичане на Светлината Маска За Очи Pad V2 Очила подобно на гъба Пяна

Buyers rating:
BGN 5.68

Налично

УДОБСТВО за носене : Материя-хастар за маски има добър воздухопроницаемым, защищающим от пот и алергии ефект, кожата, може да осигури по-удобен за носенеЛЕСНА инсталация : Комфорт и лекота, отличен ефект на изтичане, лесен монтаж, идеален за подмяна на стари или повредени накладки за маски.Мек материал : Изработен е от висококачествен порести материали, меки и удобни, него не е лесно да се скъса, тя е здрава и надеждни за използване.ПРИЛОЖИМОСТТА на : Широка приложимост, е съвместима с очила drone V2.Идеален за любителите на безпилотни летателни апарати.Гаранция услуга : Ако не сте доволни от получената нас накладка за очила-маски за летателни апарати, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време, ние ще отговорим и да решим проблема навреме, а също така ще се опитаме да предоставим най-доброто обслужване.Параметри : Тип на продукта : Накладки за маска Тегло : около 21 г / 0,7 грама Дължина : приблизително 191x101x23 мм / 7,5x4,0x0,9 инча Материал : спондж Приложение : подходящ за очила V2 Осъществяване списък : 1 х тампон за маска 1 х ръководство Забележка : 1. Летящи очила и превръзка на главата, които не са включени в комплекта. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Изображението може да не отразява действителния цвят на обекти от различен осветление и разлики между монитора.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, ви благодаря.

Подробности

Item Type:
Mask Pad
Weight:
Approx.21g / 0.7oz
Length:
Approx.191 x 101 x 23mm / 7.5 x 4.0 x 0.9in
Material:
Sponge
Applicability:
Suitable For V2 Glasses
Package List:
1 x Mask Pad:
1 x Manual:
Note:
1. Flying glasses and headbands are not included in the shipment.2. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Images may not reflect the actual color of objects due to different lighting and differences between monitors. Please make sure you don't mind before ordering, thank you.:

Подобни продукти в категория