• Новинка
GUANGMING - Чанта За велосипед, а на Задната Чанта За мотор, Голям Капацитет, Чанта За Задната част на велосипеда За спортове на открито, Чанта за Планински велосипеда, Ба

GUANGMING - Чанта За велосипед, а на Задната Чанта За мотор, Голям Капацитет, Чанта За Задната част на велосипеда За

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

100% чисто нов и високо качествоСверхпрочный платното материал, издръжлив и лек, идеален за каране на дълги разстояния.Два големи джоба с капаци с двойни ремешках.В голям капацитет достатъчно място за носене на принадлежности и инструменти.Подходящ за транспортиране на различни предмети по време на каране на мотор.Регулируема и подвижна каишка, класически дизайн и голям капацитет.Подсилени във всички точки на напрежение, за да се гарантира издръжливост.Многофункционална чанта за седлото на задната седалка на мотора за наем, планинско колоездене, мотоциклети и т., са Добре дошли в нашия магазин, ние имаме широка гама от стоки за вас избор.Описание : Изработен е от висококачествен плат, дълго носене и устойчив за продължителна употреба.Идеален за дълги пътувания.В голям капацитет достатъчно място за носене на принадлежности и инструменти.Подходящ за транспортиране на различни предмети по време на каране на мотор.Многофункционална чанта за седлото на задната седалка на мотора за наем, планинско колоездене, мотоциклети и т. Добри продукти с отлично качество и на разумна цена.Вашето удовлетворение - това е крайната цел на нашите усилия.Параметри : Име : Платно велосипеден раница Размер : 13x1x17 дюймовМатериал : 12 A платно Цвят : каки, черен, армейски зелен Размер в сгънат вид : 43x35x1 см Тегло : 0,55 кгупаковка включва : 1 x колоездене, чанти Забележка : Моля, оставяйте една малка разлика се дължи на ръчно измерване.Цвят може да се различават малко се дължи на различни монитори.

Подробности

Name:
Canvas Bike Backpack
Size:
13 x 1 x 17 inches
Material:
12A Canvas
Color:
Khaki, black, army green
Folded Size:
43x35x1cm
Weight:
0.55KG
Package Includes:
1 x Bike Panniers:
Note:
Please allow slightly difference due to manual measurement. Color may be slightly different since different monitor. Thanks! :

Подобни продукти в категория

Размерите на Traxxas 5387X Prografix Revo 3.3
  • Новинка
Оценки:

Размерите на Traxxas 5387X Prografix Revo 3.3

Използвайте резервни части Traxxas, на разположение, за да извлечете максимума от вашите автомобили Traxxas RTR�

BGN 32.40
HURRICANE ОР-81A 6,5 Плаващи Клещи
  • Новинка
Оценки:

HURRICANE ОР-81A 6,5 Плаващи Клещи

Дължина на опаковката : 3,3 виж Ширина на опаковката : 6,7 виж Височина на опаковката : 22,2 виж на Типа на прод

BGN 3.00