• Новинка
Завеса за душ за Афроамериканской Черна Момичета, Магическа Завеса за душ за тийнейджърка, Вдъхновяваща Завеса за Баня, Комплект Завеса за душ с Пеперуда за Афроам?

Завеса за душ за Афроамериканской Черна Момичета, Магическа Завеса за душ за тийнейджърка, Вдъхновяваща Завеса за Баня, Комплект

Buyers rating:
BGN 10.76

Налично

【РАЗМЕР】 завеса за душ 70 "х 70" е подходящ за всички стандартни вани и душ кабини, които работят с прави или извити душ пръчки 【МАТЕРИАЛ】 полиестерен плат, водоустойчив.Лесно грижа, машинно пране. винаги защитете своя личен живот, в комплект 12 пластмасови куки. 【Лесна и стилна】 завеса за душ подходящ за модерен дизайн на банята. завеси с уникален дизайн придават на банята чист, свеж, атрактивен външен вид. насладете се на плуване!. 【Инструкции за грижа】 Ръчно или машинно пране в студена вода, лесно и удобно, след това да изсъхне, гладьте при ниски температури, моля, не се излагайте на слънце, не отбеливайте. 【Многофункционална душ завеса】 Баня, хотел, аксесоари за врати завеса, душ завеса на прозореца на банята, душ завеса за разделяне на стаята, душ завеса за стая в общежитието, завеса за гардероб, кола завеса за пътуване, на фона на партита и т.Материал : 100% полиестер.Модел : Пространство Черна Момичета.Дизайн : Тежкотоварни и фини шевове.Качество : Водоустойчив, здрав, никога не избледнява.Технология : HD-печат и високо качество на прострочка.Грижи : Ръчно пране, машинно пране или протирание. Размер : завеса за душ, подходящи за почти до карнизам за пердета.Употреба : пердета за баня също може да се използва като тапет, на фона на тъкани, прозоречни щори, покривки, платно, своята практика за прах в шкафове, стенни гоблени, пердета за кухня или спалня, плажен одеяла, дрешник.

Подробности

Подобни продукти в категория