• Новинка
PDGJG 1 Желязна Художествена Поставка За Съхранение, Творчески Рафтове За Съхранение, Органайзер, Рафт за Дома, Хола, Без Нокти (Цвят: Сив)

PDGJG 1 Желязна Художествена Поставка За Съхранение, Творчески Рафтове За Съхранение, Органайзер, Рафт за Дома, Хола, Без Нокти

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Доведете прост и елегантен пейзаж на вашата домашна кухня, спалня, санитарен възел, офис и т, можете да Го използвате за съхранение на всякакви всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и т. е направена от железен материал, безопасен и траен в употреба.Като домакинството многофункционален склад с инструменти, тя притежава мощен капацитет за съхранение.Стилен външен вид и отлично качество на изработката. Доведете прост и елегантен пейзаж на вашата домашна кухня, спалня, санитарен възел, офис и т., можете да Го използвате за съхранение на всякакви всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и т. е направена от железен материал, безопасен и траен в употреба.Като домакинството многофункционален склад с инструменти, тя притежава мощен капацитет за съхранение.Стилен външен вид и отлично качество на изработката.Цвят : златен/черныйМатериал : Железоразмер : 36x10,5x15 виж Доведете прост и елегантен пейзаж на вашата домашна кухня, спалня, санитарен възел, офис и т., можете да Го използвате за съхранение на всякакви всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и т. е направена от железен материал, безопасен и траен в употреба.Като домакинството многофункционален склад с инструменти, тя притежава мощен капацитет за съхранение.Стилен външен вид и отлично качество на изработката. опаковка : 1 кутия за хранения2. Моля, обърнете внимание : грешка при измерване в рамките на 1-3 см е нормално.

Подробности

Подобни продукти в категория

Настръхна - Nintendo Switch (Nintendo Ключ)
  • Новинка
Оценки:

Настръхна - Nintendo Switch (Nintendo Ключ)

Приключенска игра "посочи и щелкни", действието на което се развива във вселената GoosebumpsМинете на новата

BGN 0.33