• Новинка
Контейнери за кифли Toyvian Комплект за демонстрация на Десертно Масата Акрилна Поставка За дисплея Поставка За показване на Фигури Акрилна Поставка 3-Ярусная Витрин?

Контейнери за кифли Toyvian Комплект за демонстрация на Десертно Масата Акрилна Поставка За дисплея Поставка За показване на

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Акрилен рафт за щранг-рафтове за съхранение е различен, уникален и красив дизайнЗдрав и безопасен за продължителна употреба.Настолни акрилни дисплеи - те са красиви и удобни за търсене и съхранение на малки предмети.Поставка за демонстрация на куклен театър - лесен за инсталиране и използване, ви осигурява по-голямо удобство.Многопластова витрина - Тънка работа, интересни форми.Акрилни багажник за изложбата стоки - красив дизайн, за да се създаде допълнително пространство за съхранение в дома.Осъществяване на списък 1 х поставка за дисплея Функции - Материал : акрил. - Компактен размер, не заема твърде много място, когато се използва. - Багажник за съхранение е различен, уникален и красив дизайн.Здрав и безопасен за продължителна употреба. - Изящна изработка, интересни форми. - Красив дизайн, за да се създаде допълнително пространство за съхранение в дома. - Идеален за домашна употреба и общежития.Информация за продукта Този продукт представлява рафтове за съхранение.Това може да реши проблема за съхранение на предмети.Изработен е от висококачествен материал, е трайна и може да побере много стоки от първа необходимост, което позволява пълноценно използване на пространството и да се поддържа чистота и организация плотове.Характеристики Материал : акрил. - Изработен от висококачествен материал, тя е предназначена за трайно и продължително използване. - Най-лесният и елегантен дизайн на външния вид може да съответства на различните стилове на вашия дом. - Това дава възможност за пълноценно използване на вътрешното пространство, и да поддържате плота в чистота и организация. - лесен за инсталиране и използване, ви осигурява по-голямо удобство. - Прост, модерен и съвременен дизайн, ще освободи малко ценно пространство в стаята и е подходяща за всеки стил на оформяне на вашия дом.

Подробности

Подобни продукти в категория