• Новинка
Адаптер за крайни мъничета PVC тръби 3/4 , Фитинги за тръби - 12 опаковки Комплект от 40 Фитинги за тръбни ключове за мебели, Рамка за съхранение на градински опорна конст

Адаптер за крайни мъничета PVC тръби 3/4 , Фитинги за тръби - 12 опаковки Комплект от 40 Фитинги за тръбни ключове

Buyers rating:
BGN 5.99

Налично

【Нанесете върху】 Капачка за затваряне на края на тръбата или монтаж, крайни тръбен накрайник за включване към тръби или фитингам без дърворезбаКапачка за затваряне на края на тръбата или монтаж с диаметър 1 инч, с диаметър от 1,315 инча. 【Материал】 Фитинг за крайни капачки, PVC тръби, Изработени от висококачествено PVC, PVC за корозионна устойчивост, висока здравина и по-малка тежест, отколкото фитинги от метал, гладка вътрешна украса за намаляване на триенето и налипания материал. висока устойчивост на удар здравина и дълъг експлоатационен живот. 【Широко приложение】 Детайли мебелен клас, подходящи за вътрешна и външна употреба; напорни Тръби и фитинги се използват в системи за напояване, подземни разпръсквателни системи, басейни, за външно приложение и на линиите за подаване на студена вода, системи за събиране на дъждовна вода, за инсталация за питейна вода, Максимална работна температура от 140 градуса по Целзий, само за системи за студена вода. 【Използвайте уверено】 Отговаря на стандартите ASTM D2466 и D1784 и на изискванията на ФНИ.Те са нетоксични, леки и лесни за инсталиране.За инсталиране е необходимо използването на грунд и цимент на основата на разтворители.Може да се използва като рафтове от ръчно изработени. забележка : Моля, запознайте се с нашите насоки по размери на PVC (спецификация), за да сте сигурни, че можете да резервирате фитинги от PVC правилния размер.Параметри : Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : бял Материал : висококачествен PVC Тип конектор : изход Максимална работна температура 140 ° F Размер : Както е показано на фигура Помещение включва : Адаптер с щепсел за тръби 12x PVC Характеристики : 1. Идеален за създаване на рафтове, изделия за басейна, столове, маси, рамки за съхранение, градински дъщерно дружество на проекти и т. Изработен е от висококачествен PVC, устойчив на корозия и е по-малко тегло, отколкото метални инсталации, гладка вътрешна тапицерия за намаляване на триенето и налипания материал.

Подробности

Material:
304 stainless steel
Color:
White
Material:
High Quality PVC
Connector Type:
Socket
Maximum service temperature 140°F:
Size:
As the picture shows
Package includes:
12xPVC Pipe End Cap Plug Adapter:
Features:
1.Perfect for building shelves, pool products, chairs, desks, storage frames, garden support structures, etc.:
2.Made of high-quality PVC, corrosion resistance, and less weight than fittings made from metal, Smooth interior finish for reduced friction and material build-up.:
3.PVC Schedule 40 is easy to install and is joined by solvent cementing or threading, Socket end for connecting to unthreaded pipes or fittings. :
Warm note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:

Подобни продукти в категория