• Новинка
4-axial система за управление на трафика с ЦПУ, контролер за движение гравировального металообработващи машини, 7-инчов цветен екран, автоматична смяна на инструмента

4-axial система за управление на трафика с ЦПУ, контролер за движение гравировального металообработващи машини, 7-инчов цветен

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Стълб 4 осПодкрепа за управлението на мрежата, споделяне на файлове, самостоятелна обработка на файлове.Подкрепа за автоматична смяна на инструмента.Поддръжка на множество системи гравировальных на металорежещи машини.NCStudio, Mach3, DSP и т.
Обезопасена софтуерна аларма с ЦПУ : програмна грешка, грешка при експлоатация, грешка при превишаване на скоростта, аларма, серво, и т., Поддръжка на стандартен код G. Поддръжка на софтуер CAD/CAM, като Art CAM, са mastercam, Търговия и т. Голям размер на дисплея : 7/10,2 инча.Резолюция : 1024*600. Операцията е по-разбираема.Гаранцията е 3 години.Осигуряване на техническа поддръжка за цял живот.Подкрепа за управлението на мрежата, споделяне на файлове, самостоятелна обработка на файлове.Подкрепа за автоматична смяна на инструмента.Поддръжка на множество системи гравировальных на металорежещи машини.NCStudio, Mach3, DSP и т.
Обезопасена софтуерна аларма с ЦПУ : програмна грешка, грешка при експлоатация, грешка при превишаване на скоростта, аларма, серво, и т., Поддръжка на стандартен код G. Поддръжка на софтуер CAD/CAM, като Art CAM, са mastercam, Търговия и т. Голям размер на дисплея : 7/10,2 инча.Резолюция : 1024*600. Операцията е по-разбираема.Гаранцията е 3 години.Осигуряване на техническа поддръжка за цял живот.Характеристики на системата : Максималният брой на управляващите оси : пятиосевая система M350, линейна интерполация по 2-4 оси, произволни кръгова интерполация по 2 оси; Поддръжка на няколко системи гравировальных на металорежещи машини.NCStudio, Mach3, DSP и т.
Размер на дисплея : 7/10, 2-инчов; Резолюция : 1024 * 600; Вход-изход : стандартен вход-изход 24/21; Аналогово изходно напрежение : 0-10 В; Поддръжка на PWM изхода Тип магазин инструменти : многопроцессорный, права редица, дисков; Режим настройка на инструмента : поддържа автоматична и ръчна настройка на инструмента; Тип настройки на инструмента : фиксирана настройка на инструмент, плаващ лихвен настройка на инструмент, първата настройка на инструмент / втората настройка на инструмент; Език : поддръжка на китайски и английски език; Софтуерна аларма на CNC : програмна грешка, грешка работа, грешка при превишаване на скоростта, аларма, серво, и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Хамилтън 925007100 Мотор
  • Новинка
Оценки:

Хамилтън 925007100 Мотор

Истински дубликат част oemHamilton Beach се намира в домове из цяла Америка и предоставя на домакински уреди от

BGN 3.00