• Новинка
PDGJG Рафтове за Източване на Съдове от Неръждаема Стомана, закачалка За Сушене на Чинии с Тавата, Рафтове За Съхранение на Прибори за хранене, Шкаф за Източване на съ?

PDGJG Рафтове за Източване на Съдове от Неръждаема Стомана, закачалка За Сушене на Чинии с Тавата, Рафтове За Съхранение

Buyers rating:
BGN 17.86

Налично

Материал : Неръждаема стоманаРазмери : 41x25x16 виж Цвят : сребрист + бял тава за вода.Тегло : около 747 грама.Отнася се за : кухнята.Материал : Неръждаема стомана.Размери : 41x25x16 виж Цвят : сребрист + бял тава за вода.Тегло : около 747 грама.Отнася се за : кухнята.Материал : Неръждаема стомана.Размери : 41x25x16 виж Цвят : сребрист + бял тава за вода.Тегло : около 747 грама.Отнася се за : кухнята.Област на приложение : използва се за съхранение на съдовете и пръчици за хранене в кухнята. Може да побере 7 чинии и 10 мисок. Максимален диаметър на малката купа е 12 виж Максимален диаметър на съдовете е 26 виж Особености : подвижна конструкция, висока носеща способност. Комплектът включва : 1 поставка за източване (съдържа само основните продукти, други продукти не се продават). Устойчив на корозия поставка за чинии и набор от сливных дъски от неръждаема стомана. Поставка за прибори.

Подробности

Подобни продукти в категория

Газова часова KYB 741035 AGX
  • Новинка
Оценки:

Газова часова KYB 741035 AGX

Регулируема производителност, предназначени за ентусиастиМоже да се коригира, така че да увеличат сила

BGN 2.00
Гуакамоле мъжки Шофьора
  • Новинка
Оценки:

Гуакамоле мъжки Шофьора

100% ПолиестерПроизведено в САЩ и е бил внесен.Закопчалката на бутон.Само ръчно пране.ПРИНТЕРИ От ТЕНЕСИ

BGN 1.00