• Новинка
NUOPAIPLUS Автоматично Индукционный Опаковка Сапун, Автоматично дозиране система Сапун За Индукция Пяна За Измиване на Интелигентни Мобилни Телефони, Индукционная До?

NUOPAIPLUS Автоматично Индукционный Опаковка Сапун, Автоматично дозиране система Сапун За Индукция Пяна За Измиване на Интелигентни

Buyers rating:
BGN 19.45

Налично

Миниатюрни високоефективни двигатели са по-малко ефективни и по-тихиИзбран миниатюрен високоефективен двигател и гума амортизирующая конструкция, която не само притежава висока ефективност на отвеждане на течности, но и да не бъдат нарушени от шума по време на работа. Не е пране на ръка, толкова по-удобно се пере.Можете да го инсталирате на перилни препарати, шампоани, перални прах, средства за измиване на тялото и много други, като пране на лесен и забавен. Три нива на подаване на течности може да се регулира по желание.Продукцията на течност варира в зависимост от плътността на течности, както и на нуждите на възрастни и деца са различни.Просто докоснете се до горната част на електрическата крушка, за дишане, за да преминете. Безконтактно, безопасен и гигиеничный, 4-6 см могат да се чувстват течност, няма контакт, за да се избегне пресичане, изчистен дизайн, подходящ за различни среди, компактно тяло може да бъде лесно интегриран в кухня, баня и други помещения, висококачествен матиран материал, водоустойчив дизайн. Общ интерфейс може да бъде свободно заменен с общ интерфейс, който е подходящ за повечето продукти, представени на пазара.Например, сапун за ръце, почистващ препарат, душ гел, шампоан и т. Миниатюрни високоефективни двигатели са по-малко ефективни и по-тихи.Избран миниатюрен високоефективен двигател и гума амортизирующая конструкция, която не само притежава висока ефективност на отвеждане на течности, но и да не бъдат нарушени от шума по време на работа. Не е пране на ръка, толкова по-удобно се пере.Можете да го инсталирате на перилни препарати, шампоани, перални прах, средства за измиване на тялото и много други, като пране на лесен и забавен. Три нива на подаване на течности може да се регулира по желание.Продукцията на течност варира в зависимост от плътността на течности, както и на нуждите на възрастни и деца са различни.Просто докоснете се до горната част на електрическата крушка, за дишане, за да преминете.

Подробности

Подобни продукти в категория