• Новинка
Външен Налобный Фенер Еластична Каишка Притежателя Налобного Фенер Hands Free Каишка за Фенерче с Диаметър 22-32 мм и Каишка за Фенерче Взаимозаменяеми Каишка Налобного

Външен Налобный Фенер Еластична Каишка Притежателя Налобного Фенер Hands Free Каишка за Фенерче с Диаметър 22-32

Buyers rating:
BGN 4.81

Налично

Сфера на приложение : Този колан за закрепване на фаровете идеален за дейности на открито, като катерене, spelunking, гмуркане, къмпинг, работа, домашна работа, конна езда и т, Удобно за носене : колан за закрепване на фаровете може да се регулира натяжению, удобен за носене и лесно отвалить.Сигурно при използване на открито.Приложимо фенерче : С помощта на втулка, фенерче, се поставя по-здраво.Подходяща е за закрепване на фенерче с диаметър от 22 mm до 32 мм. Силикон эластичен, и можете да го използвате, дори и ако той е по-голям.Направи си сам : В допълнение към смяна на колан за мъгла, той е подходящ също и за инсталиране на фенерче в фаро със собствените си ръце.Можете изцяло да разкрие своите способности.Суперэластичный : Гъвкав дизайн на ключалката и суперэластичное лента за глава с еластична лента са подходящи за обиколка на главата за всички възрастни.Изработен от найлон и силикон.Сфера на приложение : Този колан за закрепване на фаровете идеален за дейности на открито, като катерене, spelunking, гмуркане, къмпинг, работа, домашна работа, конна езда и т., Удобно за носене : колан за закрепване на фаровете може да се регулира натяжению, удобен за носене и лесно отвалить.Сигурно при използване на открито.Приложимо фенерче : С помощта на втулка, фенерче, се поставя по-здраво.Подходяща е за закрепване на фенерче с диаметър от 22 mm до 32 мм. Силикон эластичен, и можете да го използвате, дори и ако той е по-голям.Направи си сам : В допълнение към смяна на колан за мъгла, той е подходящ също и за инсталиране на фенерче в фаро със собствените си ръце.Можете изцяло да разкрие своите способности.Суперэластичный : Гъвкав дизайн на ключалката и суперэластичное лента за глава с еластична лента са подходящи за обиколка на главата за всички възрастни.Изработен от найлон и силикон.Как да използвате : 1. Разширяване светлинна лента, а след това затегнете фенерче, фаро и т. За светлинна лента 2. След определяне на фенер, поставете ивица от фарове на главата.

Подробности

Item Type:
Headlamp Elastic Strap
Material:
Nylon and silicone
Gross Weight:
33g / 1.2oz
Uses:
Fixed flashlight, used as headlight, free hands.
Scope of Application:
It is suitable for fixing flashlights with an outer diameter of 22MM to 32MM. (The silicone is elastic, and it can be used even if it is larger.)
Product Size:
Elastic band width
Applicable Method:
The flashlight is worn on the side of the head, the direction of the lamp head is forward.
Uses:
Climbing, caving, diving, camping, work, homework, cycling
Package List:
1 x Headlamp Elastic Strap :

Подобни продукти в категория