• Новинка
Стенен Календар AMUSIGHT от Прозрачен Акрил, Дъска за сухо Изтриване 15,74 x 23,6, Месечен план за дома, офиса, Календар за Незаличим дъски, Месечен Органайзер за Еднократна ?

Стенен Календар AMUSIGHT от Прозрачен Акрил, Дъска за сухо Изтриване 15,74 x 23,6, Месечен план за дома, офиса, Календар

Buyers rating:
BGN 21.46

Налично

【Персонализирани Акрилни Календар】Акрилни стенен календар организира всекидневния живот, свеж и модерен начин, включително 42 независими мрежи и по-голяма област бележки за организацията и показване на месечни или седмични събитияТози прозрачен стенен календар ще се превърне в ефективно средство за комуникация, за вашето семейство и работа. 【Материал премиум-клас】 Акрилни стенен календар за месец е изработен от прозрачен акрил материал, който е траен и не лесно да се надраска или нарани.Повърхността на множество, лесно почистване и измиване.При използване на акрилна бели дъски, моля, отстранете от повърхността, устойчива на надраскване защитен филм. 【Лесно почистване】 Акрилни стенен календар е изпълнена с уникални заоблени ъгли, че е не само красив на външен вид, но и значително повишава сигурността.Домашен календар идеално се съчетава с безплатен почувствах-върхът писалка, поради което от него лесно се пере, дори и ако текстът ви се насладите остана акрил дъска, без да се притеснявате за появата на следи или ghosting. 【Лесна инсталация】 Акрилни календар размер на 15,7 х 23,6" се предлага с четири групи от здрави железни винтове.Те имат трайно, постоянно към ръжда покритие, което осигурява по-добра акриловую дъска и улеснява монтажа.Сверхтолщенная дъска за календар с дебелина 0,2 инча не се огъват и не се деформират по време на използването си лесно да се прекъсне, и тя има дълъг срок на служба. 【Широко се използва】 Семеен календар от прозрачен акрил, сухо изтриване ще стане футуристичным и стилна декорация на вашия дом, чрез добавяне на красота в живота си.Акриловую дъската може да се прилага за жилища, офиси, класни стаи и т. за многократна употреба организатор "График на месец" ефективно ще ви помогне да направите дневния списък със задачи и ще се превърне в най-добрият подарък за семейството и приятелите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Скоростна компоненти Fabtech FTS22268
  • Новинка
Оценки:

Скоростна компоненти Fabtech FTS22268

Размери на опаковката : 27,5 Д x14,06 В x13,58 W (инча)Тегло на опаковката : 122,6 паунда.Страна на произход : Сащ.Брой

BGN 5.42