• Новинка
Кърпа за кучета в Деня на Св. Патрик, Празнична Кърпа в клетка от Бъфало, Шал-Кърпи за Малки, Средни и Големи Кучета, Котки, Домашни Кученца (Късмет, Голям)

Кърпа за кучета в Деня на Св. Патрик, Празнична Кърпа в клетка от Бъфало, Шал-Кърпи за Малки, Средни и Големи Кучета, Котки,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Празничен модел на Св Патрик】 Празнична кърпа за кучета на Св. Патрик в клетката Bufallo с хубав принтом "Целуни ме, аз съм ирландец" и "часът на мама талисман за късмет", дизайн, създаден Pohshido. 【Регулируем размер на】 Размер на около 27,5x19,5x19,5 см, подходящи за най-малките, средни и много големи домашни кучета и котки. 【100% найлон】 Ежедневни облекла за кучета, която предпазва гърдите на кучето от мръсотия и прах.Той деликатно се усеща в ръката, удобен, диша, лек е и е подходящ за грижа за кожата.Да се забавляват на закрито и на открито безгрижно!. 【Ценна опаковка】 В една опаковка две кърпи (зелена + позеленевшая).И двете кърпи са били зашити от винтажной кариран плат Бъфало, много приятни и любими като твоето момче, и момиче!Независимо от това, жив характер на кучето, или спокоен, тези кърпи са подходящи всички тях!.Моля, внимателно измерва своите домашни любимци, за да направи покупката на безопасна и подходяща.Ние подкрепяме всеки един продукт, който продава.Ако има някакви проблеми с продукта, моля, не забравяйте да се свържете с нас, преди да напусне някакви коментари.Ние ще ви помогнем да получа обезщетение или на връщане на стоката. 【Празничен модел на Св. Патрик】 Празнична кърпа за кучета на Св. Патрик в клетката Bufallo с хубав принтом "Целуни ме, аз съм ирландец" и "часът на мама талисман за късмет", дизайн, създаден Pohshido. 【Регулируем размер на】 Размер на около 27,5x19,5x19,5 см, подходящи за най-малките, средни и много големи домашни кучета и котки. 【100% найлон】 Ежедневни облекла за кучета, която предпазва гърдите на кучето от мръсотия и прах.Той деликатно се усеща в ръката, удобен, диша, лек е и е подходящ за грижа за кожата.Да се забавляват на закрито и на открито безгрижно!. 【Ценна опаковка】 В една опаковка две кърпи (зелена + позеленевшая).И двете кърпи са били зашити от винтажной кариран плат Бъфало, много приятни и любими като твоето момче, и момиче!Независимо от това, жив характер на кучето, или спокоен, тези кърпи са подходящи всички тях!.Моля, внимателно измерва своите домашни любимци, за да направи покупката на безопасна и подходяща.

Подробности

Подобни продукти в категория