• Новинка
GORS LCD дисплей Детектор Щифт за Измерване на влажност на Дървесина Тестер за Влага Влага за Измерване процентното съдържание на вода в Дървени орган, човешкия мозък,

GORS LCD дисплей Детектор Щифт за Измерване на влажност на Дървесина Тестер за Влага Влага за Измерване процентното

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Сменете тест пина, без отваряне на корпуса, което е удобно за планиране на техническото обслужванеДанните от измерванията могат да бъдат запазени в паметта, лесна за четене.Малък размер и леко тегло : удобен за носене и използване.Подкрепа за задържане на данни, индикация на ниско ниво на зареждане на батерията и автоматична температурна компенсация.Цифров LCD екран : За ясно показване на влажност.Този уред представлява точност измерване на влажност на дървесина с пин контакт, който е подходящ за измерване на съдържанието на вода в продуктите от бамбук или дърво, памук, хартия, лечебни растения, мазилки и т. Тази информация може да се използва за определяне на това, готов ли материал за употреба, случайно се намокри или суха, или се нуждае от допълнителна проверка.Характеристики : 1. Цифров LCD екран : За ясно показване на влажност. Малък размер и леко тегло : удобен за носене и използване. Данните от измерванията могат да бъдат запазени в паметта, лесна за четене. Подкрепа за задържане на данни, индикация на ниско ниво на зареждане на батерията и автоматична температурна компенсация. Сменете тест контакти, без отваряне на корпуса, което е удобно за текущата поддръжка. Подходящ за измерване на съдържанието на вода в продуктите от бамбук или дърво, памук, хартия, билки, гипс и др. Параметри : Обхват на измерване на влажност на въздуха : 5% ~ 40% Точност : 1% захранване : батерия 1 * 9 V 6 F22 (не е включена в комплекта) Цвят : черно + оранжево Размери (Д * Ш * В) : 13*6.26 Тегло : Прибл. 155 г / 5,5 грама Опаковъчен лист : 1 * М влаги1 * Чанта за свободни ръце Забележка : 1. Поради разлика между монитора и светлинния ефект на картината може да не се отрази?действителния цвят на продукта. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Moisture Measurement Range:
5%~40% RH
Accuracy:
1%
Power Supply:
1*9V 6F22 Battery (NOT included)
COlor:
Black + Orange
Size (L*W*H):
13*6.4*3.2cm / 5.12*2.52*1.26in
Weight:
Approx. 155g/5.5oz
Package list:
1 * Moisture Meter:
1 * Hand Bag:
Note:
1. Due to the difference between monitors and light effect, the pictures may not reflect? the actual color of the item.:
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Подобни продукти в категория