• Новинка
KingCamp Улично Одеяло, Водоустойчив Плажен Мат, Пескостойкое Туристическа Одеяло, Мат, Одеало за Пикник, Много Голям Туристически Одеяло, Упаковываемое за стадиона, л?

KingCamp Улично Одеяло, Водоустойчив Плажен Мат, Пескостойкое Туристическа Одеяло, Мат, Одеало за Пикник, Много Голям Туристически

Buyers rating:
BGN 43.47

Налично

▶Топло : Това е улично одеяло трайно и непромокаемое, от водоустойчива материя и с топла руното облицовкаНикога повече не се страхувайте студен вятър, на него ще ви бъде топло, сухо и комфортно през целия ден в дъждовни и ветровити дни. ▶ Водоустойчив : Горната част на тъканта на този водоустойчив одеяла - 210-тонен полиестер каре с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, той е непромокаем и защитени от вятър.Здрава външна обвивка и мека руното вътрешната част ви осигури комфорт, топлина и сухота.Водонепроницаемое и защитено от пясък плажна одеяло е идеално за влажна дъждовно време, по-хладните дни. ▶ Преносим : Много голям размер : 82 х 58", просторен, за да отговори на нуждите на вашия семеен пикник.Лесно се сгъва до компактни размери (от 15.Към него са приложени и чанта за носене.Преносим и лек, да улеснява движението. ▶ Джоб с цип : чанта за съхранение с цип подходяща за съхранение на телефони, ключове, кърпички или други малки предмети.Също така е възможно да се перат в машина, освободи ръцете си. ▶Многофункционален : Това е водонепроницаемое одеало е отличен за активната почивка.Можете да го използвате като одеяло или пончо в футболни мачове, училищни мероприятия, походи, на пикник, на плажа.Или просто да го използвате за защита на вашия диван от домашни любимци. ▶Топло : Това е улично одеяло трайно и непромокаемое, от водоустойчива материя и с топла руното облицовка.Никога повече не се страхувайте студен вятър, на него ще ви бъде топло, сухо и комфортно през целия ден в дъждовни и ветровити дни. ▶ Водоустойчив : Горната част на тъканта на този водоустойчив одеяла - 210-тонен полиестер каре с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, той е непромокаем и защитени от вятър.Здрава външна обвивка и мека руното вътрешната част ви осигури комфорт, топлина и сухота.Водонепроницаемое и защитено от пясък плажна одеяло е идеално за влажна дъждовно време, по-хладните дни. ▶ Преносим : Много голям размер : 82 х 58", просторен, за да отговори на нуждите на вашия семеен пикник.

Подробности

Подобни продукти в категория

Джоб за защитни очила Atlas 46 AIMS™
  • Новинка
Оценки:

Джоб за защитни очила Atlas 46 AIMS™

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ на АМЕРИКАНСКОТО ПРОИЗВОДСТВО – Atlas 46, произведени ръчно в САЩ от 1974 г, ос�

BGN 31.80