• Новинка
Автомобилен фенер Lebote, Тактически Фенер на Слънчевата Енергия, Мултифункционално фенерче, Ярък led Аварийно фенерче с Защитен с Чук, Нож за Колан, Компас за Туризъм, ?

Автомобилен фенер Lebote, Тактически Фенер на Слънчевата Енергия, Мултифункционално фенерче, Ярък led Аварийно фенерче с Защитен

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Размер на осветление и разстоянието може да се регулира с помощта на мащабируеми светещи глави Най-нататъшно разстояние осветление може да достигне 700 метра.Допълнителна помощ при спешни и опасни ситуации.Много видове звуци гарантират вашата безопасност във всички видове извънредни ситуации.С компас никога не собьетесь от пътя по време на пешеходен туризъм, къмпинги, изследвания.По време на извънредни ситуации с превозни средства на този авариен инструмент за евакуация от автомобила ще ви помогне да спаси себе си и своите близки.Нож за колан на автомобила, за да нарязани остана колан, прозорец лифт, за да се разбият застрявшее прозорец, магнит полезно, когато колата се нуждае от крепежни.Нашият фенерче позволява ви да изберете осветление, подходящо за вашата ситуация.Използвайте твърда фаро, за да се ориентира в тъмното, или мигающую фаро, за да предупреди другите, страничната бяла лампа по време на прекъсване на светлината, на работа или на къмпинг, или режим на страничен мигающего червена светлина по време на аварийни ситуации с колата.Благодарение на вградения батерията 2000 може да се зарежда чрез USB-кабел (включен) или слънчева енергия.Устойчив на атмосферните влияния корпус от анодизиран алуминиева сплав лесно заловен. 2x фенерче, опаковани в красива кутия. Супер ярък тактически фенер с възможност за мащабиране : мощен светлина 500 лумена показва супер ярък.Обхват на осветлението може да се регулира с помощта на мащабируеми светещи глави (обновена яркост от 350 до 500 лумена). Аларма 120 db : Има и специален звуков сигнал с 5 вида звукови сигнали в светлината на дъното и лесно се управлява от ключа.Тази конструкция дава сигурност в извънредни ситуации и опасности. Многофункционалност : 【Различни режими на осветление】【Прекъсвач стъкла】【Нож за колан на автомобила 】【Предупредителен звуков сигнал】【Компас】【Мощен магнит отстрани】【 Регулируемо осветление гама 】【Слънчев акумулаторна аварийно захранване】. Режими на осветление : Фар (4-6 часа) - висока, средна и светеща.Страничната бяла лампа (4-7 часа) - висока и средна.Страничен цветен индикатор (6-7 часа) - червена и синя светкавица последователно.Му лъч може да бъде съсредоточен така, че хвърля светлина върху впечатляваща височина от 700 фута. Гаранция : Продукти, произведени и продавани на нашия собствен завод.По този начин, качеството може да бъде гарантирано, че всички наши продукти се доставят с връщането на парите в рамките на 30 дни, гаранция за една година и приятелски, трудно достъпни подкрепа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Klein 59991 Блокиращите на звука 26
  • Новинка
Оценки:

Klein 59991 Блокиращите на звука 26

Осигурява звукоизолация до 26 NRR (коефициент на намаляване на шума)Включва скоби за обхвата на Defender.Отгов

BGN 11.99