• Новинка
Bettomshin Регулируема Рычажный Скоба, Рычажный Скоба с Быстроразъемной капаче, Товароподемност 661 килограм, DEMA-431, Регулируем Горен с капаче, 2 бр.

Bettomshin Регулируема Рычажный Скоба, Рычажный Скоба с Быстроразъемной капаче, Товароподемност 661 килограм, DEMA-431, Регулируем

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Характеристики】- Удерживающая способност : 300 кг / 661,39 паунда; Номер на модела : DEMA-431; Цвят : червен, сребрист тон; Тип : защелкивающийся; Име на продукта : Рычажный скоба 【Материал】- Тумблерная бравата изработен от висококачествена въглеродна стомана, покрита с цинк за устойчивост на корозия, за защита от ръжда.Работи добре при различни температури на околната среда, както на закрито, така и на улицата.Дръжка с меко пластмасово покритие осигурява лесна, сигурна и комфортна експлоатация. 【Функция】 - Универсален и спестяващ време на клип, който е идеален за работа с устройствата в събирането, врати, пътни съоръжения, тежка техника и набор от дървообработващи проекти. 【Лесна инсталация】- Шарнирные скоби са лесни за инсталиране, просто закрепете ги с винтове.Разстояние инсталация се регулира, дори и ако се установи, че е малко далеч или близо, вие винаги можете да регулирате се притеснявам и да го стегнат, или свободно забавяне. 【Прилагането на】- идеален за кабинет, врати, кутия, калъф, без замък или счупени дръжки, отлично приспособление за дома, офиса, ресторант, фабрика и т. 【Характеристики】- Удерживающая способност : 300 кг / 661,39 паунда; Номер на модела : DEMA-431; Цвят : червен, сребрист тон; Тип : защелкивающийся; Име на продукта : Рычажный скоба. 【Материал】- Тумблерная бравата изработен от висококачествена въглеродна стомана, покрита с цинк за устойчивост на корозия, за защита от ръжда.Работи добре при различни температури на околната среда, както на закрито, така и на улицата.Дръжка с меко пластмасово покритие осигурява лесна, сигурна и комфортна експлоатация. 【Функция】 - Универсален и спестяващ време на клип, който е идеален за работа с устройствата в събирането, врати, пътни съоръжения, тежка техника и набор от дървообработващи проекти. 【Лесна инсталация】- Шарнирные скоби са лесни за инсталиране, просто закрепете ги с винтове.Разстояние инсталация се регулира, дори и ако се установи, че е малко далеч или близо, вие винаги можете да регулирате се притеснявам и да го стегнат, или свободно забавяне.

Подробности

Подобни продукти в категория