• Новинка
Фиби за коса, с бяло Цвете 4,3Голяма Скоба за коса, с Бяло Цвете за жени Gril, Нескользящие Желейные Френски Щипки За коса, Аксесоари, с Бяло Цвете, Щипки за коса и полови?

Фиби за коса, с бяло Цвете 4,3Голяма Скоба за коса, с Бяло Цвете за жени Gril, Нескользящие Желейные Френски Щипки За коса,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

?Дизайн във формата на бяло цвете : Фиба за коса във формата на бяло цвете прост и стилен външен вид, в тях оригинално използва елементи на цветя на модата, за да подчертае чувството ви за мода и елегантност ? Опаковка : 4,3-инчов голяма шнола за коса във формата на бяло цвете.Един размер : щипки за коса, с бяло цвете от един размер, подходящи за главата на повечето хора.Не е плътна, стабилна и удобна позиция, по-удобни за носене. ? Отличен материал : Френски щипки за коса, с бяло цвете, изработени ръчно от висококачествен цвете, перлата на шарма и метал.Нескользящая : скоба за коса-нокът плътно прилепнала към главата, и скоба не слайдове с главата, като скоба от друг материал. ? Лесно се нанася : идеален за момичета и жени.Подходящ за фестивалната парти, дневна, училищни празненства, парти, по повод рожден ден, Нова година, сватба, моминско парти, булчински душ и т. ?и Перфектно сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно банера, моля, свържете се с мен, и аз ще ви дам задоволителен отговор в рамките на 24 часа. (Забележка : Ние подкрепяме услуги безусловна замяна, връщане и пълно възстановяване на средства в продължение на 30 дни, за да се гарантира, че вашата покупка без риск.

Подробности

Подобни продукти в категория