• Новинка
- Вградени интелигентни led AIJIA Осветление 6 инча, 13 Вата 1040ЛМ, Умен лампа с Разпределителната кутия, Осветителни Тела с Alexa / Google Assistant (4 бр.)

- Вградени интелигентни led AIJIA Осветление 6 инча, 13 Вата 1040ЛМ, Умен лампа с Разпределителната кутия, Осветителни Тела

Buyers rating:
BGN 37.33

Налично

[ПРИЛОЖЕНИЕ и гласово управление на] Свалете "Hristo Smart" за свързване, приложението автоматично ще потърси и стигна до светодиодному потолочному светило, коетоУмно домашно осветление, съвместимо с Alexa и Google Assistant.Можете да използвате прости устройство за стартиране на разговори, за да се включва и изключва вградено осветление е 6 инча, инсталиране на цвят, прави ги по-ярки, не е необходимо ръчно управление на ключа.(Е съвместима само с Wi-Fi с честота 2,4 Ghz лента, докато Wi-Fi с честота 5 Ghz не е подходящ). [Димиране RGB светлина] Този-вградени лампа разполага с 16 милиона цвята (забележка : не е съвместима с димер), на топло и студено бял цвят от 2700 до 6500 К и плавно спиране на тока на 5-100% , което отговаря на вашите различни нужди в приложения като произведения на изкуството, стени, скулптури и други предмети в дома си. [Групово управление на "Всичко в едно"] Няма да се налага да инсталирате цвят за всеки източник на светлина поотделно.Използвайте функцията за групово управление за управление на всички източници на светлина с помощта на това приложение.Можете също така да създаде уникална атмосфера за различни помещения, групирани. [Синхронизиране на музика + 8 сценарии] Led вградено осветление 6 инча цвят ще се промени в зависимост от ритъма на музиката, на вашия микрофон или пляска с ръце, игра на звуци. можете да изберете 8 сюжетни режими или да зададете своя индивидуален режим и да се насладите на удобен за потребителя функции, които предоставя вградено осветление. [Лесна инсталация] Издълбана RGB-осветителни тела AIJIA с ультратонким дизайн, оборудвани с разпределителната кутия, много са лесни за инсталиране.Изрежете дупка в тавана с диаметър 4,25 - 4,5 инча >> комбинирайте жици, тел, гайки >> свържете лампа с помощта на j-box >> закачите лампата на тавана кутия пролетта скоби. [Високо качество и гаранция-10 години] Този умен тавана лампа, за да отговаря на високи стандарти за качество и безопасност : антибликовый и прахоустойчив, ултра-тънък корпус, липса на трептене, безшумен, незабавен старт.

Подробности

Подобни продукти в категория

Оригинални Резервни Части Supco OV32
  • Новинка
Оценки:

Оригинални Резервни Части Supco OV32

Тегло на опаковката : 2,0 кгКоличество в опаковка : 1 Вид на продукта : ЕЛЕКТРОНЕН КОМПОНЕНТ.Страна на прои�

BGN 2.67
М-ниско Омма SSEYL AT2511
  • Новинка
Оценки:

М-ниско Омма SSEYL AT2511

Имаме нужда от около 3 работни дни, за да го подготви за вас, и ние ще ви я достави услуга на Fed Ex, UPS или DHLЩе

BGN 200.84