• Новинка
Bento Box, Обяд-бокс с кабинета 2 в 1, за Многократна употреба прибори, с лъжица и Пръчици за хранене, Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина за деца ?

Bento Box, Обяд-бокс с кабинета 2 в 1, за Многократна употреба прибори, с лъжица и Пръчици за хранене, Може да се използва

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

ИЗРАБОТЕНИ от ЕСТЕСТВЕНА СЛАМА ПШЕНИЦА - Кутия за бэнто е изработена от хранително-вкусовата слама, пшеница, екологично чисти материали, тя създава безопасна и здравословна среда за вас и вашето семействоПомещението е достатъчно голямо, за да побере възрастни или деца, така че можете да се насладите на вкусна храна всеки ден.КОМПАКТЕН и ЛЕСЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ - размерите му са 18.5*10 см, Горен контейнер се поставя в долния, компактен и удобен за съхранение. (Подарък : Лъжица и пръчица за ядене).ОТДЕЛЕНИЯ С ЛЪЖИЦИ и ПРЪЧИЦИ ЗА хранене - разделете храна между 2 разделени контейнери.Наблюдение на процеса на готвене на ежедневните ястия. Подвижна тава-отделение позволява безопасно претопляне на храни в микровълнова фурна и са лесно за измиване в съдомиялна машина. (Забележка : Не поставяйте централна преграда и капака в съдомиялна машина или микровълнова фурна).ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖИ ПРОДУКТИ - изграждане на клон може ефективно да предотврати смесване на продукти, отделяне на зеленчуци, плодове и закуски за запазването на първоначалния вкус ястия.В изморителни работни дни да не е задължително да има студена храна от найлонови торбички, можете да направите на детето си по-апетитна за обяд.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ кутия за bento с кабинета " 2 в 1, лъжица и пръчици за хранене.с всякакви въпроси относно нашите продукти и услуги, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.ИЗРАБОТЕНИ от ЕСТЕСТВЕНА СЛАМА ПШЕНИЦА - Кутия за бэнто е изработена от хранително-вкусовата слама, пшеница, екологично чисти материали, тя създава безопасна и здравословна среда за вас и вашето семейство.Помещението е достатъчно голямо, за да побере възрастни или деца, така че можете да се насладите на вкусна храна всеки ден.КОМПАКТЕН и ЛЕСЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ - размерите му са 18.5*10 см, Горен контейнер се поставя в долния, компактен и удобен за съхранение. (Подарък : Лъжица и пръчица за ядене).ОТДЕЛЕНИЯ С ЛЪЖИЦИ и ПРЪЧИЦИ ЗА хранене - разделете храна между 2 разделени контейнери.Наблюдение на процеса на готвене на ежедневните ястия. Подвижна тава-отделение позволява безопасно претопляне на храни в микровълнова фурна и са лесно за измиване в съдомиялна машина. (Забележка : Не поставяйте централна преграда и капака в съдомиялна машина или микровълнова фурна).ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖИ ПРОДУКТИ - изграждане на клон може ефективно да предотврати смесване на продукти, отделяне на зеленчуци, плодове и закуски за запазването на първоначалния вкус ястия.

Подробности

Подобни продукти в категория