• Новинка
Подложка за Котешки Драскотини ESZKD под формата на Риба, Подложка За Котешки Драскотини от Естествен Сезал, Нескользящая Играчка-Стъргалка За Котки, Подложка за Спа?

Подложка за Котешки Драскотини ESZKD под формата на Риба, Подложка За Котешки Драскотини от Естествен Сезал, Нескользящая Играчка-Стъргалка

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Висококачествени материали】 Нашия подложка за котки когтеточек е изработен от висококачествен естествен сезал, годни за рециклиране, и е безвреден за кожатаПодложка във формата на риба сигурно и не избледнява.В нея няма досадни масла или химикали, които биха могли да увредят вашите котки. 【Защита за упражнения и Котешки мебели】 Това е лекарство котешки драскотини може да защити скъпи мебели, осигуряване на вашата котка подходящи играчки, които могат да надраскат, драскане на нокти, да тегли и да повръщат по свое желание.Подложка за котки предоставя за котки от място за намаляване на стреса и за получаване на отлична физическо натоварване. 【Устойчива на плъзгане котешка драскотина】 Нашата котешка драскотина е изработена от противоскользящего латекс в долната част, което увеличава стабилността и дебелина на килима за котешки драскотини, така че си сладък котки могат свободно да скачат или ще се спуснат върху подложка за котки. 【Спестяване на пространство】 Нашия подложка за котки когтеточек с каишка, може да се виси на стени, врати, прозорци, маси, дръжки на врати и т. (с изключение на куки) И може да се използва вертикално в съответствие с предпочитанията на котка, без да заема никакво място на пода. 【Универсална подложка】 Котки дневно шлифована ноктите си, за да ги поддържа в добро състояние.Този котешки когтеточка може добре да отговарят на естествен котешки инстинкт царапания и ефективно да ги защити нокти.Подложка за котки може да се използва не само като подложка за царапания, но и достатъчно голям, за да го използвате като котешки играчки, отпадъци или подложка за сън.Сизалевый мат не се препоръчва да се използва на места, където се лее влага, вали дъжд или сняг, тъй като сизал абсорбира влажността на въздуха или отделя нея, което води до разширяване или свиване.Можете да нанесете малко от коча билка (не е включен в комплекта) на продукт в началото на използването и това значително ще увеличи привлекателността.

Подробности

Подобни продукти в категория